Onze aanpak

stage-elektrotechniek.nl is onderdeel van StageMax en heeft veel samenwerkingsverbanden met stagebiedende organisaties in jouw omgeving! Wij hebben klanten met tien werknemers, maar ook grote multinationals met duizenden werknemers. Hierdoor kunnen we snel jouw ideale stageplek vinden! Via onze beproefde en professionele werkwijze gaan we via ons netwerk op zoek naar een stage die past bij je opleiding en bij jouw voorkeuren. Onze dienstverlening is jou 100% gratis!  Bekijk ons filmpje!

 

Zo regel je jouw stage of afstudeeropdracht

 

Stap 1: Toon interesse in een vacature

Op onze website staat een groot aanbod aan stages en afstudeeropdrachten in de studierichting elektrotechniek. Via onze website kan je eenvoudig reageren op een vacature. Natuurlijk mag je ook op meerdere vacatures tegelijk reageren. Onder iedere vacature kan je de knop "Toon interesse" vinden. Hier kan je je naam, e-mailadres en motivatie invullen en dan zullen we spoedig daarna contact met je opnemen.

 

» Wil je de nieuwste stages en afstudeeropdrachten ontvangen? Volg StageMax op Twitter en Facebook!  

 

Stap 2: Persoonlijk intakegesprek

Als je interesse hebt getoond in een vacature, is het tijd voor een persoonlijk gesprek. Als blijkt dat je wensen en competenties aansluiten bij de vacature, zullen we je uitnodigen voor een gesprek bij ons op kantoor. Tijdens dit gesprek maken we een profielschets van je persoonlijkheid en je sterke punten en interviewen we je volgens de STAR-methode. Als tijdens het intakegesprek blijkt dat dat je wensen en talenten goed aansluiten bij de stage of afstudeeropdracht, en jij bent tevreden met de opdracht, dan mag je op sollicitatiegesprek!

 

Stap 3: Sollicitatiegesprek

Wanneer jij en wij verwachten dat je goed past bij het stagebedrijf, plannen we in overleg met jou een sollicitatiegesprek. We bereiden je graag goed voor op dit gesprek. We geven je tips over je voorbereiding, je kleding, en natuurlijk over de infhoud van de stage of afstudeeropdracht. Ook als jij nog vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wanneer je hulp kan gebruiken, coachen we je graag van begin tot eind.

 

Stap 4: Jouw ideale match!

Je stageplek is binnen! We hebben altijd met jouw stagebedrijf afgesproken dat je minimaal een stagevergoeding van € 250,- per maand ontvangt. In overleg met je stageorganisatie kan je altijd overleggen over de exacte startdatum van je stage en de hoogte van je maandelijkse vergoeding. Ook tijdens je stage zullen we contact met je onderhouden, om te peilen of alles naar wens gaat. Als je tijdens je stage of afstudeeropdracht vragen hebt, of hulp of tips nodig hebt, dan kan je ons altijd bellen!

 

Stage-elektrotechniek.nl garandeert jou

 

  Een stage die past bij jouw opleiding en wensen.     Een stagevergoeding van minimaal € 250,-
  Persoonlijke en professionele begeleiding vanuit Stage-elektrotechniek.nl.     Stage-elektrotechniek.nl werkt 100% gratis voor studenten.


Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio