Stages en afstudeeropdrachten

Embedded programmeerstage (C++) voor derdejaarsstudent bij technisch familiebedrijf

Heb jij affiniteit met embedded programmeren in C++ en heb je daarnaast ook interesse in PLC's? Studeer jij daarnaast in de richting van Elektrotechniek, Industriële Automatisering of Technische Informatica? Onze klant is een technische dienstverlener in de regio van Amersfoort en is zowel bezig met embedded programmatuur, als met PLC's. Het is binnen deze stage mogelijk om een opdracht op te pakken en om ook een klein stukje mee te gaan werken. Dus als jij op zoek bent naar een stage waarbij je al jouw theoretische kennis in de praktijk kunt gaan brengen, dan is dit zeker iets voor jou! Wil je solliciteren voor deze stage? Reageer dan snel met je CV en motivatie!

Plaats: Regio Amersfoort
Regio: Utrecht, Amersfoort, Hilversum

Startdatum: per direct

Elektrotechnische (afstudeer)stage bij een snelgroeiende machinebouwer

Studeer jij in de richting van HBO Elektrotechniek of Mechatronica? Ben jij op zoek naar een uitdagende (afstudeer)stage in Zuid-Limburg? Dit bedrijf is een snelgroeiende machinebouwer en houdt zich bezig met diverse printoplossingen. Deze markt blijft groeien en zij zoeken daarom ondersteuning van een (afstudeer)stagiair. Heb jij affiniteit met machinebouw en lijkt het jou leuk om werkzaamheden of een opdracht op te pakken richting de hardware zijde? Dan is dit bedrijf op zoek naar jou! Interesse? Reageer snel met je cv en motivatie!

Plaats: Kerkrade
Regio: Heerlen, Maastricht, Venlo, Roermond

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage programmeren in C++ bij hightech bedrijf

Studeer jij Elektrotechniek of Technische Informatica en ben je op zoek naar een (afstudeer)stage? Dit bedrijf in Eindhoven is op zoek naar een (afstudeer)stagiair die aan de slag gaat met programmeren in C++. Interesse? Reageer dan nu met je cv en motivatie!

Plaats: Eindhoven
Regio: Eindhoven, Utrecht, Nijmegen, Breda, Den Bosch, Roosendaal, Tilburg, Heerlen, Maastricht, Venlo, Helmond, Roermond

Startdatum: per direct

Meewerkstage Elektrotechniek/WTB richting werkvoorbereiding bij duurzaam installatiebedrijf

Studeer jij werktuigbouwkunde of elektrotechniek en op zoek naar een uitdagende meewerkstage? Dit bedrijf in Gouda is op zoek naar een meewerkstagiair die graag aan de slag wil gaan met werkvoorbereiding. Interesse? Reageer dan nu met je cv en motivatie!

Plaats: Gouda
Regio: Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Leiden, Zoetermeer, Alphen a.d. Rijn

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting Elektrotechniek bij machinebouwer

Ben je op zoek naar een (afstudeer)stage in de regio Den Helder richting Elektrotechniek? Dit bedrijf heeft vele mogelijkheden, zowel binnen de hardware- als de softwarekant van de Elektrotechniek. Lijkt dit je interessant? Stuur ons dan snel je CV en motivatie!

Plaats: Regio Den Helder
Regio: Amsterdam, Leeuwarden, Alkmaar, Zaandam, Den Helder, Enkhuizen, Purmerend

Startdatum: per direct

(Afstudeer)opdracht richting embedded programmeren in C bij technische dienstverlener

Ben jij op zoek naar een (afstudeer)opdracht en heb je affiniteit met embedded programmeren in C? Dan is dit bedrijf in de regio Doetinchem iets voor jou! Lees de vacature en reageer snel met je CV en motivatie!

Plaats: Regio Doetinchem
Regio: Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Doetinchem

Startdatum: per direct

(Afstudeer)opdracht Elektrotechniek combinatie van hardware en software

Ben jij op zoek naar een mooie elektrotechniek (afstudeer)opdracht? Heb je affiniteit met zowel hardware als software? Reageer dan snel door jouw CV en motivatie te sturen!

Plaats: Den Bosch
Regio: Eindhoven, Utrecht, Nijmegen, Den Bosch, Tilburg, Helmond

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage embedded programmeren in C bij innovatief bedrijf

Ben je op zoek naar een uitdagende (afstudeer)opdracht en heb je affiniteit met embedded programmeren in C? Dan heeft dit bedrijf in Den Bosch mooie mogelijkheden voor jou! Lees de vacature en stuur ons je CV en motivatie.

Plaats: Den Bosch
Regio: Eindhoven, Utrecht, Nijmegen, Den Bosch, Tilburg, Helmond

Startdatum: per direct

(Afstudeer)opdracht Elektrotechniek bij technische organisatie

Studeer jij Elektrotechniek en ben jij nog op zoek naar een derde- of vierdejaars stage? Lijkt het je leuk om een opdracht op te pakken waar zowel een hardware als een software element in zit? Dan heeft dit bedrijf in de regio Arnhem een mooie opdracht voor je open staan. Lees de vacature en reageer nu met je CV en motivatie.

Plaats: Regio Arnhem
Regio: Deventer, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Doetinchem, Amersfoort

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage Elektrotechniek / Technische Informatica richting doorontwikkeling machines

Studeer jij Elektrotechniek of Technische Informatica en ben je op zoek naar een (afstudeer)stage? Woon je daarnaast ook in de omgeving De Kempen? Lees dan snel de vacature en stuur ons je CV en motivatie.

Plaats: Regio de Kempen
Regio: Eindhoven

Startdatum: per direct

(Afstudeer)opdracht Technische Informatica / Elektrotechniek bij innovatieve ontwikkelaar

Studeer jij Technische Informatica of Elektrotechniek en ben je op zoek naar een uitdagende (afstudeer)stage? Wil jij je richten op het doorontwikkelen van een hoogwaardig technisch product? Dan is dit bedrijf in de buurt van Arnhem op zoek naar jou! Reageer snel met je CV en motivatie.

Plaats: Regio Arnhem
Regio: Utrecht, Deventer, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Amersfoort

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting PLC's bij technische organisatie

Studeer jij in de richting Industriële Automatisering of Elektrotechniek en zou jij graag je (afstudeer)stage op PLC engineering willen richten? Lees dan deze vacature en reageer snel met je CV en motivatie.

Plaats: Regio Culemborg
Regio: Utrecht, Arnhem, Amersfoort, Den Bosch, Hilversum

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting Research & Development bij technische organisatie

Ben jij op zoek naar een uitdagende (afstudeer)stage in de richting Elektrotechniek, Mechatronica of Technische Informatica? Lijkt het je leuk om een (afstudeer)stage te doen op de Research & Development afdeling? Laat het ons dan snel weten met je CV en motivatie.

Plaats: Regio Culemborg
Regio: Utrecht, Arnhem, Amersfoort, Den Bosch, Hilversum

Startdatum: per direct

WO meewerkstage richting M&A / corporate finance

Ben jij WO-student en op zoek naar een meewerkstage waarin je ervaring op het gebied van mergers & acquisitions en corporate finance kan opdoen? Woon je ook nog in de buurt van Amsterdam? Dan is dit bedrijf op zoek naar jou! Reageer nu met je CV en motivatie.

Plaats: Amsterdam
Regio: Amsterdam, Utrecht, Almere, Alkmaar, Hoofddorp, Leiden, Alphen a.d. Rijn, Hilversum

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage programmeren in C/C++ bij technische organisatie

Ben jij nog op zoek naar een leuke afstudeer(stage) en heb je ervaring en affiniteit met programmeren in C/C++? Dan is dit bedrijf in Arnhem iets voor jou! Heb je interesse? Reageer dan meteen met je cv en motivatie.

Plaats: Arnhem
Regio: Utrecht, Deventer, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Doetinchem, Amersfoort, Zutphen

Startdatum: per direct

Meewerkstage in de richting van Installatietechniek bij groot technisch bedrijf

Ben jij nog op zoek naar een leuke meewerkstage in de richting van engineering? Dan is dit bedrijf in de regio Kampen iets voor jou! Heb je interesse? Reageer dan meteen met je cv en motivatie!

Plaats: Regio Kampen
Regio: Amsterdam, Groningen, Emmen, Zwolle, Leeuwarden, Deventer, Enschede, Almere, Dronten, Apeldoorn, Almelo, Assen, Drachten, Emmeloord, Heerenveen, Hengelo, Hoogeveen, Kampen, Lelystad, Meppel, Sneek, Veendam

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage SCADA/PLC bij grote organisatie

Zoek jij een stage of afstudeeropdracht waarbij je aan de slag mag met SCADA en PLC. Dit bedrijf in de omgeving van Utrecht is op zoek naar een enthousiaste student die hiermee wil komen werken aan diverse vraagstukken gericht op hardware. Bekijk de vacature en reageer met motivatie en cv.

Plaats: Omgeving Utrecht
Regio: Amsterdam, Utrecht, Apeldoorn, Arnhem, Ede, Amersfoort, Hoofddorp, Den Haag, Den Bosch, Alphen a.d. Rijn, Hilversum

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage embedded programmeren microcontrollers C++

Ben jij op zoek naar een embedded (afstudeer)stage richting C++? Dan hebben wij een leuke mogelijkheid in de regio Venlo beschikbaar. Reageer dus nu met je CV en motivatie!

Plaats: Regio Venlo
Regio: Eindhoven, Nijmegen, Den Bosch, Heerlen, Venlo, Helmond, Roermond

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage Elektrotechniek richting calculeren

Ben je op zoek naar een (afstudeer)stage in de elektrotechniek? Houd je van berekenen? Reageer dan nu snel met je CV en motivatie voor een mooie opdracht bij onze klant in de regio Venlo!

Plaats: Regio Venlo
Regio: Eindhoven, Nijmegen, Den Bosch, Heerlen, Venlo, Helmond, Roermond

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting Elektrotechniek in AutoCAD bij producent technische installaties

Heb jij affiniteit met elektrotechnisch tekenen in AutoCAD? Dan hebben wij een leuke (afstudeer)stage voor je beschikbaar in de regio Venlo. Interesse? Reageer dan nu met je CV en motivatie!

Plaats: Regio Venlo
Regio: Eindhoven, Nijmegen, Den Bosch, Heerlen, Venlo, Helmond, Roermond

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting embedded programmeren in C

Zoek jij nog een stage of afstudeeropdracht voor jouw Elektrotechniek of Technische Informatica opleiding? Dit bedrijf heeft mogelijkheden omtrent embedded programmeren in C. Interesse? Reageer dan snel met motivatie en cv!

Plaats: Hengelo
Regio: Zwolle, Deventer, Enschede, Apeldoorn, Doetinchem, Almelo, Hengelo, Zutphen

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting Elektrotechniek bij een technische organisatie

Ben je op zoek naar een uitdagende stage of afstudeeropdracht richting Elektrotechniek bij een technische organisatie die een goede groei doormaakt? Reageer dan snel!

Plaats: Beschikbaar door heel Nederland
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Groningen, Zwolle, Dronten, Arnhem, Alkmaar, Vlissingen, Bergen op Zoom, Den Bosch, Maastricht, Almelo

Startdatum: per direct

Technische meewerkstage richting Lichttechniek

Doe jij een technische studie, zoals WTB, elektrotechniek, mechatronica, bouwkunde of technische natuurkunde en ben je op zoek naar een leerzame stage? Heb jij tevens interesse in lichttechniek en heb je ervaring met AutoCAD? Dan heeft dit bedrijf in Doetinchem een mooie stageplek voor jou beschikbaar! Ben jij degene die we zoeken voor deze opdracht? Reageer dan snel!

Plaats: Doetinchem
Regio: Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Doetinchem, Zutphen

Startdatum: per direct

3e jaars stage richting besturingstechniek/PLC

Heb jij een achtergrond in mechatronica, elektrotechniek of industriële automatisering en ben je op zoek naar een leuke stage? Bij dit bedrijf kun je aan de slag met een uitdagende opdracht richting besturingstechniek of PLC's! Lijkt jou dit wel wat? Reageer dan snel!

Plaats: Regio Rotterdam
Regio: Utrecht, Rotterdam, Delft, Den Haag, Dordrecht, Zoetermeer, Bergen op Zoom, Breda, Roosendaal, Alphen a.d. Rijn

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting energietechniek bij technische organisatie

Studeer jij (Werktuig)bouwkunde of Elektrotechniek en ben je op zoek naar een (afstudeer)stage met grote kans op doorstroming binnen het bedrijf? Heb je interesse in duurzaamheid? Reageer dan snel met motivatie en cv!

Plaats: Apeldoorn
Regio: Utrecht, Zwolle, Deventer, Apeldoorn, Arnhem, Amersfoort, Zutphen

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting Elektrotechniek op R&D-afdeling

Studeer jij Elektrotechniek of Mechatronica en ben je op zoek naar een leuke stage of afstudeeropdracht op de R&D-afdeling? Dan zit je bij dit bedrijf in regio Rotterdam goed! Solliciteer direct!

Plaats: Regio Rotterdam
Regio: Rotterdam, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Zoetermeer, Breda, Alphen a.d. Rijn

Startdatum: per direct

Meewerkstage elektrotechniek richting hardware

Ben jij geïnteresseerd in de hardware-kant van de elektrotechniek? En ben jij op zoek naar een leuke derdejaarsstage richting meet- en regeltechniek en warmteberekeningen? Reageer dan snel met je motivatie en cv!

Plaats: regio Dordrecht
Regio: Rotterdam, Delft, Den Haag, Dordrecht, Zoetermeer, Breda, Alphen a.d. Rijn

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage Elektronica richting embedded hardware

Ben jij op zoek naar een stage of afstudeeropdracht richting de Elektro embedded hardware? Deze snelgroeiende international in de buurt van Rotterdam is op zoek naar een gemotiveerde student. Geïnteresseerd? Stuur ons snel je cv en motivatie.

Plaats: Rotterdam
Regio: Rotterdam, Delft, Den Haag, Dordrecht, Zoetermeer, Breda

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage Elektrotechniek richting duurzaamheid bij innovatieve organisatie

Studeer jij elektrotechniek en ben je op zoek naar een uitdagende stage of afstudeeropdracht? Bij dit bedrijf in Amersfoort zijn ze op zoek naar een enthousiaste student die een opdracht richting duurzaamheid kan oppakken! Spreekt jou dit aan? Stuur ons dan snel je motivatie en cv!

Plaats: Amersfoort
Regio: Utrecht, Almere, Apeldoorn, Ede, Amersfoort, Hilversum

Startdatum: per direct

Afstudeerstage WO Mechatronica bij hightech bedrijf

Volg jij een universitaire (WO) opleiding richting mechatronica, werktuigbouwkunde of techniek en ben jij op zoek naar een unieke leerzame afstudeeropdracht? Dit toonaangevende technische bedrijf in Eindhoven is op zoek naar de talenten van de klas. Geïnteresseerd? reageer met cv en motivatie.

Plaats: Eindhoven
Regio: Eindhoven, Breda, Den Bosch, Tilburg, Venlo, Helmond, Roermond

Startdatum: per direct

3e/4e jaars stage richting Elektrotechniek

Ben jij op zoek naar een leuke stage of afstudeeropdracht richting Elektrotechniek? Bij dit internationale bedrijf in Venlo is er iedere periode een plekje vrij voor een stagiair of afstudeerder! Interesse? Reageer snel!

Plaats: Venlo
Regio: Eindhoven, Nijmegen, Tilburg, Heerlen, Maastricht, Venlo, Roermond

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage WTB of Elektrotechniek richting productieontwikkeling

Ben jij op zoek naar een leerzame (afstudeer)opdracht Elektrochniek/Werktuigbouwkunde waarin je producten gaat verbeteren en doorontwikkelen? Dit innovatieve en internationale productiebedrijf in de buurt van Den Bosch is op zoek naar een gemotiveerde student. Geïnteresseerd? Reageer met cv en motviatie

Plaats: Regio Den Bosch
Regio: Eindhoven, Utrecht, Nijmegen, Ede, Wageningen, Dordrecht, Breda, Tilburg, Helmond

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage elektrotechniek richting de installatietechniek

Ben jij op zoek naar een leerzame (afstudeer)stage richting de installatietechniek? Dan is dit technische elektrobedrijf in regio Eindhoven op zoek naar jou! Reageer met cv en motivatie.

Plaats: Regio Eindhoven
Regio: Eindhoven, Nijmegen, Breda, Den Bosch, Tilburg, Heerlen, Maastricht, Venlo, Helmond, Roermond

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage bouwkundig tekenen (CAD) bij bouwbedrijf

Ben jij op zoek naar een uitdagende (afstudeer)stage richting technisch tekenen (CAD)? Dan is dit bouwbedrijf op zoek naar jou. Reageer met cv en motivatie

Plaats: Regio Hellevoetsluis
Regio: Rotterdam, Delft, Den Haag, Dordrecht, Roosendaal

Startdatum: per direct

Meewerkstage embedded programmeren richting C++

Ben jij op zoek naar een uitdagende meewerkstage als Software Engineer in de richting C++? Dit grote machinebedrijf biedt je de kans mee te lopen op hun R&D-afdeling. Reageer met cv en motivatie

Plaats: Amersfoort
Regio: Utrecht, Zwolle, Almere, Apeldoorn, Ede, Wageningen, Amersfoort, Hilversum

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting PLC besturingssystemen bij gerenommeerd bedrijf

Ben jij op zoek naar een uitdagende (afstudeer)stage richting besturingssystemen in PLC? Dan hebben wij een uitdagende stage voor jou bij dit bedrijf in de buurt van Almelo!

Plaats: Regio Almelo
Regio: Zwolle, Deventer, Enschede, Apeldoorn, Almelo, Hengelo, Hoogeveen, Kampen, Meppel, Zutphen

Startdatum: per direct

Meewerkstage elektrotechniek richting tekenen in E-plan bij gerenommeerd bedrijf

Ben jij op zoek naar een leuke en uitdagende meewerkstage richting elektrotechniek in tekenen met E-plan bij een gerenommeerd bedrijf? Dan hebben wij een uitdagende stage voor jou bij dit bedrijf in de buurt van Almelo!

Plaats: Regio Almelo
Regio: Zwolle, Deventer, Enschede, Apeldoorn, Almelo, Hengelo, Hoogeveen, Kampen, Meppel, Zutphen

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting PLC besturing bij internationale machinebouwer

Studeer jij Mechatronica, Werktuigbouwkunde of Elektrotechniek? En ben je op zoek naar een leuke afstudeeropdracht richting PLC-besturing? Reageer dan snel met je motivatie en CV!

Plaats: regio Spijkenisse
Regio: Rotterdam, Delft, Den Haag, Dordrecht

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage consultancy richting installatietechniek

Ben jij op zoek naar een leuke stage of afstudeeropdracht en kan jij je goed in anderen inleven? Heb jij tevens affiniteit met installatietechniek? Bij dit internationale softwarebedrijf in de regio van Alphen aan den Rijn kun je aan de slag met een opdracht richting consultancy! Lijkt jou dit wel wat? Solliciteer dan snel!

Plaats: Regio Alphen a/d Rijn
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Haarlem, Delft, Den Haag, Leiden, Zoetermeer, Breda, Tilburg, Alphen a.d. Rijn, Hilversum

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting machinebesturingssystemen (PLC) bij technisch innovatief bedrijf

Ben jij op zoek naar een uitdagende (afstudeer)stage waarin je je gaat bezighouden met het doorontwikkelen van een PLC-machinebesturingssyteem? Dit innovatieve bedrijf biedt jou de kans hun eigen software te gaan verbeteren. Interesse? Reageer dan snel met cv en motivatie.

Plaats: Regio Breda
Regio: Dordrecht, Bergen op Zoom, Breda, Roosendaal, Tilburg

Startdatum: per direct

(Afstudeer-)opdracht richting de installatietechniek

Zoek jij een (afstudeer-)stage richting de installatietechniek? Dit innoverende installatiebedrijf heeft een erg leuke opdracht voor je! Reageer snel met je cv en motivatie.

Plaats: Regio Winterswijk
Regio: Deventer, Enschede, Apeldoorn, Arnhem, Doetinchem, Almelo, Zutphen

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage akoestische metingsopdracht

Ben jij 3e of 4e jaars Technische Natuurkunde of Elektrotechniek student? En ben jij per direct op zoek naar een leuke opdracht richting akoestische metingen? Reageer dan snel met je motivatie en cv!

Plaats: regio Rotterdam
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Haarlem, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Zoetermeer, Roosendaal, Alphen a.d. Rijn

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting C/C++

Ben jij op zoek naar een (afstudeer)stage richting C++? Dan hebben wij een leuke (afstudeer)opdracht voor je bij een grote multinational in Dordrecht! Laat je cv + motivatie achter als je interesse hebt.

Plaats: Dordrecht
Regio: Rotterdam, Delft, Den Haag, Dordrecht, Bergen op Zoom, Breda, Roosendaal

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting elektrotechniek bij grote multinational

Ben jij elektrotechniek student en zoek je een opdracht met een combinatie van hardware en embedded software? Dan hebben wij een leuke stage of afstudeeropdracht voor je! Deze kans is beschikbaar bij een grote multinational in Dordrecht. Heb je interesse, laat dan zeker je cv + motivatie achter.

Plaats: Dordrecht
Regio: Rotterdam, Delft, Den Haag, Dordrecht, Bergen op Zoom, Breda, Roosendaal

Startdatum: per direct

(Afstudeer)opdracht richting ruimtegebonden technologie in gebouwen

Ben jij op zoek naar een uitdagende (afstudeer)stage op het gebied van ruimtegebonden technologie? Heb jij tevens interesse in gebouwgebonden automatisering? Dan is deze opdracht iets voor jou! Interesse? Reageer dan direct!

Plaats: Amersfoort
Regio: Utrecht, Arnhem, Amersfoort

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage embedded programmeren richting C++

Ben jij een gemotiveerde student met een passie voor embedded programmeren? Dit bedrijf heeft een mooie meewerkstage of afstudeeropdracht liggen op de afdeling embedded programmatuur. Lijkt jou het leuk om hiermee aan de slag te gaan? Solliciteer dan meteen!

Plaats: Regio Rotterdam
Regio: Rotterdam, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Zoetermeer, Breda, Roosendaal, Alphen a.d. Rijn

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage elektrotechniek richting installatietechniek

Ben jij een student elektrotechniek en op zoek naar een mooie stage of afstudeeropdracht? Bij deze organisatie kun je aan de slag met een mooie stage in de richting van installatietechniek. Als onderdeel van een team ga je aan de slag met uiteenlopende elektrotechnische werkzaamheden, of pak je zelfstandig een mooie opdracht op. Lijkt jou dit interessant? Reageer dan meteen!

Plaats: Utrecht
Regio: Amsterdam, Utrecht, Arnhem, Amersfoort, Alphen a.d. Rijn

Startdatum: per direct

3e/4e jaars stage installatietechniek richting elektrotechniek

Studeer jij Elektrotechniek of een verwante opleiding en zoek je nog een leuke (afstudeer)stage? Een technisch consultancy bureau in de buurt van Nijmegen heeft een leuke opdracht open staan waarbij je aan de slag mag met installatietechniek! Interesse? Stuur ons dan snel je cv en motivatie!

Plaats: Regio Nijmegen
Regio: Utrecht, Deventer, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Doetinchem, Amersfoort, Den Bosch, Tilburg, Zutphen

Startdatum: per direct

Elektrotechniek meewerkstage richting installatietechniek

Ben jij op zoek naar een derdejaars meewerkstage en vind je het leuk om te werken op de engineeringsafdeling van een ingenieursbureau richting installatietechniek? Reageer dan snel op deze vacature!

Plaats: Waalwijk
Regio: Eindhoven, Utrecht, Nijmegen, Dordrecht, Breda, Den Bosch, Roosendaal, Helmond

Startdatum: per direct

(afstudeer)stage richting elektrotechniek bij technisch bedrijf

Heb jij ervaring in de techniek en ben je nog op zoek naar een uitdagende (afstudeer)stage? Voor een technisch bedrijf in de buurt van Almelo zijn wij op zoek naar een enthousiaste, hard werkende student! Ben jij degene die we zoeken? Reageer dan direct!

Plaats: Regio Almelo
Regio: Zwolle, Deventer, Enschede, Apeldoorn, Almelo, Hengelo, Hoogeveen, Kampen, Meppel, Zutphen

Startdatum: per direct

Meewerkstage richting elektrotechniek bij elektrotechnische organisatie

Studeer jij elektrotechniek en ben je nog op zoek naar een leuke stage? Dan is dit iets voor jou! Een elektrotechnische organisatie in de buurt van Utrecht is op zoek naar een stagiair die hen op verschillende vlakken kan ondersteunen! Interesse? Stuur ons dan snel je CV en motivatie!

Plaats: Woerden
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Almere, Ede, Amersfoort, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Delft, Den Haag, Leiden, Zoetermeer, Den Bosch, Alphen a.d. Rijn, Hilversum

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting hardware engineering!

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage of afstudeeropdracht richting hardware engineering en wil je graag werken bij een zeer vooraanstaande organisatie? Reageer dan snel op deze vacature!

Plaats: Veendam
Regio: Groningen, Emmen, Assen, Delfzijl, Drachten, Hoogeveen, Veendam

Startdatum: per direct

Derdejaarsstage in elektrotechniek

Zou jij graag een meewerkstage in de elektrotechniek willen volgen? Studeer jij op MBO 4 of HBO niveau? Dan kan dit bedrijf je een leuke stage aanbieden waarbij je veel kunt leren! Ben jij de juiste persoon? Solliciteer dan snel!

Plaats: Regio Amersfoort
Regio: Amsterdam, Utrecht, Zwolle, Deventer, Apeldoorn, Arnhem, Amersfoort, Lelystad, Zutphen

Startdatum: per direct

HBO meewerkstage richting PLC

Ben jij op zoek naar een technische meewerkstage en heb jij affiniteit met PLC? Dan heeft dit bedrijf een leuke stageplek voor jou. Ben je geïnteresseerd? Reageer den snel!

Plaats: Roosendaal
Regio: Rotterdam, Dordrecht, Breda, Roosendaal, Tilburg

Startdatum: per direct

3e of 4e jaars stage richting het maken van elektronische besturingsschema's

Voor een innovatief bedrijf in regio Amersfoort zijn wij op zoek naar een derde of vierdejaars student Elektrotechniek! Zoek jij nog een leuke (afstudeer)stage en lijkt jou het leuk om aan de slag te gaan met elektronische besturingsschema's? Stuur ons dan direct je CV en motivatie!

Plaats: Regio Amersfoort
Regio: Amsterdam, Utrecht, Zwolle, Deventer, Almere, Apeldoorn, Arnhem, Ede, Wageningen, Doetinchem, Amersfoort, Hilversum, Kampen, Lelystad

Startdatum: per direct

Meewerkstage PLC richting industriële automatisering

Ben jij derdejaars en op zoek naar meer ervaring in PLC? Dit bedrijf in de buurt van Dordrecht zoekt een gedreven stagiair die voor hen komt programmeren. Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan snel!

Plaats: Regio Dordrecht
Regio: Eindhoven, Utrecht, Rotterdam, Amersfoort, Delft, Dordrecht, Zoetermeer, Breda, Den Bosch, Roosendaal, Tilburg, Alphen a.d. Rijn, Hilversum

Startdatum: per direct

Elektrotechnische meewerkstage richting de installatietechniek

Zoek je een leuke stage in de richting van Elektrotechniek waarbij je mag gaan tekenen in StabiCAD? Dit bedrijf is werkzaam in de installatietechniek en is op zoek naar een stagiair! Geïnteresseerd? Laat het ons weten!

Plaats: Regio Gouda
Regio: Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer, Alphen a.d. Rijn

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting electro engineering

Ben jij een elektrotechniek student met ervaring in VHDL en/of FPGA? Voor een groot technisch bedrijf in Den Bosch zijn wij nog op zoek naar een stagiair of afstudeerder! Ben jij degene die we zoeken? Solliciteer dan direct!

Plaats: Den Bosch
Regio: Eindhoven, Utrecht, Nijmegen, Wageningen, Breda, Roosendaal, Tilburg, Venlo, Helmond

Startdatum: per direct

Meewerkstage richting ontwikkelen regelsystemen

Ben jij op zoek naar een uitdagende meewerkstage? Heb jij affiniteit met elektrotechniek en het ontwikkelen van technische producten? Reageer dan direct met je cv en motivatie om in aanmerking te komen!

Plaats: Regio Arnhem
Regio: Enschede, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Doetinchem, Amersfoort, Den Bosch

Startdatum: per direct

Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio