terug naar zoekresultaten

Elektrotechnische hardware opdracht voor gedreven vierdejaarsstudent


Type vacature Afstudeeropdracht
Plaats Leiden
Regio's Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Almere, Haarlem, Zaandam, Delft, Den Haag, Dordrecht, Zoetermeer, Alphen a.d. Rijn, Hilversum, Purmerend
Studierichting(en) Elektrotechniek
Opleiding(en) Elektrotechniek, Elektrotechniek, Electrical engineering, Advanced Sensor Applications, Electrical Power Engineering, Integrated Product Development, Sound Engineering
Niveau('s) HBO
Startdatum per direct of in overleg

Opdracht

Deze technische multinational opereert wereldwijd en is altijd op zoek naar jong talent dat het bedrijf wil komen versterken. Op dit moment zijn ze op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde student die affiniteit heeft met de hardware kant van de elektrotechniek. 

Als afstudeerder ga jij een zelfstandige opdracht oppakken richting de hardware. Wat de precieze opdracht zal zijn, ga jij in overleg met het bedrijf kortsluiten. Zo kan er gekeken worden naar de behoeftes van het bedrijf, maar ook naar je eigen wensen. 

Je komt terecht in een toonaangevende, internationale organisatie met betrokken en gemotiveerde medewerkers. Het team bestaat uit echte professionals en binnen het team heerst een informele sfeer. Wanneer jij jouw afstudeeropdracht succesvol afrondt, bestaat er ook zeker de mogelijkheid om direct door te stromen in een leuke startersfunctie binnen het bedrijf. Daarbij is het mogelijk om door te stromen in de elektrotechnische richting, maar mocht je interesse hebben in een commerciëlere functie, is het ook mogelijk om richting de commercieel technische kant te gaan. Kortom, een afstudeeropdracht voor een ambitieuze student met serieuze doorgroeimogelijkheden!


Bedrijf

Het bedrijf is een grote, technische multinational met wereldwijd ongeveer 2500 medewerkers. De vestiging in Leiden telt ongeveer 50 medewerkers en het is een leuke, informele club. Het heeft al een rijke staat van dienst en binnen de organisatie heerst een familiaire sfeer. Ze opereren in de technische branche en hebben binnen hun markt een vooraanstaande positie weten te veroveren.

Profiel kandidaat

- Harde werker
- Zelfstandig
- Proactief
- Teamplayer

Sollicitatieprocedure

Spreekt de opdracht je aan? Solliciteer dan via de onderstaande "Toon interesse"-button op de opdracht. Hier kun je een motivatie schrijven. Dit geeft jou de mogelijkheid om je persoonlijke talenten extra te benadrukken. Zien wij op basis van je cv en motivatiebrief voldoende aanknopingspunten, dan nemen wij contact met je op voor een eerste telefonische kennismaking. Als deze kennismaking positief is, dan plannen we in overleg met jou een sollicitatiegesprek in met het bedrijf. Bij een positieve respons van de stagebiedende organisatie, zullen we jou informeren en je alle informatie van het bedrijf geven, zodat jij je kunt voorbereiden op een volgend gesprek. Hierna word je uitgenodigd voor een intakegesprek via Skype of bij ons op kantoor in Nijmegen met één van onze collega's. We zullen daarbij nader ingaan op je cv, talenten, vaardigheden en ambities. We bereiden je goed voor op het gesprek door je tips te geven over voorbereiding, presentatievaardigheden, kleding en natuurlijk over de inhoud van de stage of afstudeeropdracht. Als je zelf vragen hebt over bepaalde zaken, dan zullen wij je hiermee uiteraard ook helpen en coachen.

Ons aanbod

StageMax heeft veel samenwerkingsverbanden met stagebiedende organisaties. Deze bieden een stagevergoeding van minimaal € 250,- per maand. Via onze beproefde en professionele werkwijze gaan we via ons netwerk op zoek naar een stage of afstudeeropdracht die past bij je opleiding en voorkeuren. We brengen jou en de stagebiedende organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode vragen hebt, kan je altijd bij onsterecht. Hoewel StageMax een commercieel bedrijf is, is onze dienstverlening voor studenten 100% gratis!

Spreekt deze stage je aan?

Toon interesse

Als we op basis van je cv en motivatiebrief een goede match zien met de vacature, zullen we contact met je opnemen voor een nader kennismakingsgesprek. Wanneer je na één week niks van ons hebt vernomen en toch graag zou willen weten waarom je niet bent meegenomen in de procedure, dan kan je altijd een mailtje sturen naar [email protected].

Ik ben nieuw hier!

Ik heb een account. Inloggen »
Schrijf je in
E-mailadres:
Wachtwoord:
Herhaal wachtwoord: Verder

Laat weten dat je geïnteresseerd bent


Naam:
Telefoon
E-mailadres
Motivatie:
cv (optioneel) Als je je cv uploadt, kunnen we je het beste helpen.
 

Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio