terug naar zoekresultaten

Embedded programmeerstage (C++) voor derdejaarsstudent bij technisch familiebedrijf


Type vacature 3e-jaars stage
Plaats Regio Amersfoort
Regio's Utrecht, Amersfoort, Hilversum
Studierichting(en) Elektrotechniek, Industriële automatisering, Technische informatica
Opleiding(en) Elektrotechniek, Industriële automatisering, Technische informatica, Elektrotechniek, Electrical engineering, Advanced Sensor Applications, Electrical Power Engineering, Integrated Product Development, Sound Engineering, Embedded Software Development, Industrial Automation, Informatiebeveiliging
Niveau('s) HBO
Startdatum per direct of in overleg

Opdracht

Het bedrijf is momenteel bezig met het maken van verschillende interfaces. Het is de bedoeling dat deze interfaces tussen verschillende machines moeten gaan communiceren, en om dit te realiseren zijn ze op zoek naar een embedded programmeur die hiermee aan de slag wil gaan. 

Als stagiair zal jij je bezig gaan houden met embedded programmeren in C++. Wanneer jij vanuit je opleiding een opdracht op moet pakken, is het mogelijk om samen met het bedrijf een mooie opdracht te formuleren. Wil je daarnaast ook een stukje meewerken, dan is dat uiteraard ook mogelijk. 

Gedurende de stage zal je samenwerken met professionals en experts waar jij erg veel van kan leren. Wil jij jouw kennis op het gebied van embedded programmeren en PLC's graag in de praktijk brengen en ervaring op doen binnen een sterk groeiend, informeel en leuk familiebedrijf? Dan ben jij de kandidaat waar dit bedrijf naar op zoek is! 


Bedrijf

Het bedrijf is een technische dienstverlener waarvan het kantoor gevestigd is in de regio van Amersfoort. Ze richten zich op de koeltechnieken en hebben al geruime tijd ervaring binnen deze branche. Het is ongeveer 30 jaar geleden opgericht en wordt nog steeds geleid door dezelfde familie. Momenteel hebben ze meer dan 25 man in dienst en ze groeien nog steeds erg hard. Het is een bedrijf met een mooie historie en binnen de organisatie heerst een leuke en informele sfeer.

Profiel kandidaat

- Zelfstandig
- Harde werker
- Proactief
- Flexibel

Sollicitatieprocedure

Spreekt de opdracht je aan? Solliciteer dan via de onderstaande "Toon interesse"-button op de opdracht. Hier kun je een motivatie schrijven. Dit geeft jou de mogelijkheid om je persoonlijke talenten extra te benadrukken. Zien wij op basis van je cv en motivatiebrief voldoende aanknopingspunten, dan nemen wij contact met je op voor een eerste telefonische kennismaking. Als deze kennismaking positief is, dan plannen we in overleg met jou een sollicitatiegesprek in met het bedrijf. Bij een positieve respons van de stagebiedende organisatie, zullen we jou informeren en je alle informatie van het bedrijf geven, zodat jij je kunt voorbereiden op een volgend gesprek. Hierna word je uitgenodigd voor een intakegesprek via Skype of bij ons op kantoor in Nijmegen met één van onze collega's. We zullen daarbij nader ingaan op je cv, talenten, vaardigheden en ambities. We bereiden je goed voor op het gesprek door je tips te geven over voorbereiding, presentatievaardigheden, kleding en natuurlijk over de inhoud van de stage of afstudeeropdracht. Als je zelf vragen hebt over bepaalde zaken, dan zullen wij je hiermee uiteraard ook helpen en coachen.

Ons aanbod

StageMax heeft veel samenwerkingsverbanden met stagebiedende organisaties. Deze bieden een stagevergoeding van minimaal € 250,- per maand. Via onze beproefde en professionele werkwijze gaan we via ons netwerk op zoek naar een stage of afstudeeropdracht die past bij je opleiding en voorkeuren. We brengen jou en de stagebiedende organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode vragen hebt, kan je altijd bij onsterecht. Hoewel StageMax een commercieel bedrijf is, is onze dienstverlening voor studenten 100% gratis!

Spreekt deze stage je aan?

Toon interesse

Als we op basis van je cv en motivatiebrief een goede match zien met de vacature, zullen we contact met je opnemen voor een nader kennismakingsgesprek. Wanneer je na één week niks van ons hebt vernomen en toch graag zou willen weten waarom je niet bent meegenomen in de procedure, dan kan je altijd een mailtje sturen naar [email protected].

Ik ben nieuw hier!

Ik heb een account. Inloggen »
Schrijf je in
E-mailadres:
Wachtwoord:
Herhaal wachtwoord: Verder

Laat weten dat je geïnteresseerd bent


Naam:
Telefoon
E-mailadres
Motivatie:
cv (optioneel) Als je je cv uploadt, kunnen we je het beste helpen.
 

Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio