terug naar zoekresultaten

Laatstejaars WO stage ICT richting embedded bij IT dienstverlener


Type vacature Afstudeeropdracht
Plaats Arnhem
Regio's Apeldoorn, Nijmegen, Ede, Wageningen, Doetinchem, Zutphen
Studierichting(en) Elektrotechniek, Mechatronica
Opleiding(en) Elektrotechniek, Embedded systems, Electrical engineering
Niveau('s) HBO
Startdatum per direct of in overleg

Opdracht

Momenteel is dit bedrijf bezig met verschillende technologische ontwikkelingen op wetenschappelijk niveau. Als laatstejaarsstudent kan je aan de slag gaan met een wetenschappelijk onderzoek op het gebied van security, programmatuur, embedded software of elektronica. 

Binnen het bedrijf is er een grote mate van vrijheid en verantwoordelijkheid. Het team bestaat uit professionals en zal zeer betrokken zijn bij jouw wetenschappelijk onderzoek. Er is veel ruimte voor je eigen creativiteit en ontplooiing op zowel technisch als persoonlijk vlak. Echter is het belangrijk dat je na je afstudeerfase bereid bent om door te stromen binnen deze organisatie.

Dus ben jij iemand die een helpende hand kan bieden en het uitdagend lijkt om een afstudeeropdracht op WO niveau op te pakken? Heb jij verstand en affiniteit met onderwerpen zoals programmatuur, embedded software, security en elektronica? Laat dan snel jouw reactie achter.
Bedrijf

Het bedrijf is gevestigd in Arnhem en is een technisch dienstverlener op IT vlak. Dit bedrijft werkt al ruim 15 jaar voor high-tech klanten, waarbij ze zich bezig houden met product development en het geven van advies. Het bestaat uit ongeveer 30 werknemers. De sfeer is zeer informeel en open met korte communicatielijnen.

Profiel kandidaat

- Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
- Flexibel
- Passie & drive
- Zelfstandig

Sollicitatieprocedure

Spreekt de opdracht je aan? Solliciteer dan via de onderstaande "Toon interesse"-button op de opdracht. Hier kun je een motivatie schrijven. Dit geeft jou de mogelijkheid om je persoonlijke talenten extra te benadrukken. Zien wij op basis van je cv en motivatiebrief voldoende aanknopingspunten, dan nemen wij contact met je op voor een eerste telefonische kennismaking. Als deze kennismaking positief is, dan plannen we in overleg met jou een sollicitatiegesprek in met het bedrijf. Bij een positieve respons van de stagebiedende organisatie, zullen we jou informeren en je alle informatie van het bedrijf geven, zodat jij je kunt voorbereiden op een volgend gesprek. Hierna word je uitgenodigd voor een intakegesprek via Skype of bij ons op kantoor in Nijmegen met één van onze collega's. We zullen daarbij nader ingaan op je cv, talenten, vaardigheden en ambities. We bereiden je goed voor op het gesprek door je tips te geven over voorbereiding, presentatievaardigheden, kleding en natuurlijk over de inhoud van de stage of afstudeeropdracht. Als je zelf vragen hebt over bepaalde zaken, dan zullen wij je hiermee uiteraard ook helpen en coachen.

Ons aanbod

StageMax heeft veel samenwerkingsverbanden met stagebiedende organisaties. Deze bieden een stagevergoeding van minimaal € 250,- per maand. Via onze beproefde en professionele werkwijze gaan we via ons netwerk op zoek naar een stage of afstudeeropdracht die past bij je opleiding en voorkeuren. We brengen jou en de stagebiedende organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode vragen hebt, kan je altijd bij onsterecht. Hoewel StageMax een commercieel bedrijf is, is onze dienstverlening voor studenten 100% gratis!

Spreekt deze stage je aan?

Toon interesse

Als we op basis van je cv en motivatiebrief een goede match zien met de vacature, zullen we contact met je opnemen voor een nader kennismakingsgesprek. Wanneer je na één week niks van ons hebt vernomen en toch graag zou willen weten waarom je niet bent meegenomen in de procedure, dan kan je altijd een mailtje sturen naar [email protected].

Ik ben nieuw hier!

Ik heb een account. Inloggen »
Schrijf je in
E-mailadres:
Wachtwoord:
Herhaal wachtwoord: Verder

Laat weten dat je geïnteresseerd bent


Naam:
Telefoon
E-mailadres
Motivatie:
cv (optioneel) Als je je cv uploadt, kunnen we je het beste helpen.
 

Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio