terug naar zoekresultaten

Vierdejaarsopdracht richting embedded software bij internationale machinebouwer


Type vacature Afstudeeropdracht
Plaats Sneek
Regio's Leeuwarden, Heerenveen, Sneek
Studierichting(en) Bedrijfskunde, Elektrotechniek, Mechatronica
Opleiding(en) Technische bedrijfskunde, Elektrotechniek, Mechatronica, Technische bedrijfskunde, Elektrotechniek, Embedded systems, Electrical engineering, Advanced Sensor Applications, Electrical Power Engineering, Integrated Product Development, Sound Engineering, Embedded Systems, Flexibele productie automatisering, Vision Robotics
Niveau('s) WO
Startdatum per direct of in overleg

Opdracht

Het bedrijf heeft meerdere interessante opdrachten liggen op het gebied van embedded software en als afstudeerder zal jij zelfstandig één van deze opdrachten gaan oppakken. De precieze opdracht zal gevormd worden in samenspraak met het bedrijf, maar je zal je in ieder geval bezig gaan houden met het doorontwikkelen van een bestaande machine. Doordat de opdracht in overleg gevormd zal worden, zal deze voldoen aan de behoeftes van het bedrijf en aan jouw eigen wensen. 

Het is ook mogelijk om een keer mee te gaan naar een bestaande klant, zodat je goed kan zien hoe de machines werken en of er eventueel nog meer mogelijkheden zijn. Op deze manier krijg je een beter beeld van hoe het bedrijf en de machines werken en kun jij je opdracht nog beter uitvoeren. 

Je zal terecht komen op de engineeringsafdeling, die bestaat uit een jong en gedreven team van 10 medewerkers. Wanneer jij je opdracht succesvol afrond, is er ook de mogelijkheid om eventueel door te stromen in een leuke startersfunctie binnen het bedrijf. Kortom, een heel uitdagende en leerzame opdracht bij een vooraanstaand technisch bedrijf! 


Bedrijf

Het is een toonaangevende machinebouwer die erg veel werkt met internationale distributeurs en agenten. De machines die ze maken, worden wereldwijd verkocht en bijna al hun klanten zitten in het buitenland. Het Nederlandse kantoor is gevestigd in Sneek en binnen deze vestiging hangt een leuke, informele sfeer.

Profiel kandidaat

- Zelfstandig
- Flexibel
- Harde werker
- Sociaal

Sollicitatieprocedure

Spreekt de opdracht je aan? Solliciteer dan via de onderstaande "Toon interesse"-button op de opdracht. Hier kun je een motivatie schrijven. Dit geeft jou de mogelijkheid om je persoonlijke talenten extra te benadrukken. Zien wij op basis van je cv en motivatiebrief voldoende aanknopingspunten, dan nemen wij contact met je op voor een eerste telefonische kennismaking. Als deze kennismaking positief is, dan plannen we in overleg met jou een sollicitatiegesprek in met het bedrijf. Bij een positieve respons van de stagebiedende organisatie, zullen we jou informeren en je alle informatie van het bedrijf geven, zodat jij je kunt voorbereiden op een volgend gesprek. Hierna word je uitgenodigd voor een intakegesprek via Skype of bij ons op kantoor in Nijmegen met één van onze collega's. We zullen daarbij nader ingaan op je cv, talenten, vaardigheden en ambities. We bereiden je goed voor op het gesprek door je tips te geven over voorbereiding, presentatievaardigheden, kleding en natuurlijk over de inhoud van de stage of afstudeeropdracht. Als je zelf vragen hebt over bepaalde zaken, dan zullen wij je hiermee uiteraard ook helpen en coachen.

Ons aanbod

StageMax heeft veel samenwerkingsverbanden met stagebiedende organisaties. Deze bieden een stagevergoeding van minimaal € 250,- per maand. Via onze beproefde en professionele werkwijze gaan we via ons netwerk op zoek naar een stage of afstudeeropdracht die past bij je opleiding en voorkeuren. We brengen jou en de stagebiedende organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode vragen hebt, kan je altijd bij onsterecht. Hoewel StageMax een commercieel bedrijf is, is onze dienstverlening voor studenten 100% gratis!

Spreekt deze stage je aan?

Toon interesse

Als we op basis van je cv en motivatiebrief een goede match zien met de vacature, zullen we contact met je opnemen voor een nader kennismakingsgesprek. Wanneer je na één week niks van ons hebt vernomen en toch graag zou willen weten waarom je niet bent meegenomen in de procedure, dan kan je altijd een mailtje sturen naar [email protected].

Ik ben nieuw hier!

Ik heb een account. Inloggen »
Schrijf je in
E-mailadres:
Wachtwoord:
Herhaal wachtwoord: Verder

Laat weten dat je geïnteresseerd bent


Naam:
Telefoon
E-mailadres
Motivatie:
cv (optioneel) Als je je cv uploadt, kunnen we je het beste helpen.
 

Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio