terug naar zoekresultaten

Afstudeeropdracht richting conceptontwikkeling bij innovatief bedrijf


Type vacature Afstudeeropdracht
Plaats Amsterdam
Regio's Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Zwolle, Almere, Dronten, Apeldoorn, Ede, Amersfoort, Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Zoetermeer, Den Bosch, Alphen a.d. Rijn, Enkhuizen, Hilversum, Kampen, Lelystad, Purmerend
Studierichting(en) Techniek, Elektrotechniek, Industriële automatisering, Mechatronica
Opleiding(en) Elektrotechniek, Mechatronica, Industrieel ontwerpen, Elektrotechniek, Embedded systems, Electrical engineering, Industrieel ontwerpen, Advanced Sensor Applications, Electrical Power Engineering, Integrated Product Development, Sound Engineering, Embedded Systems, Flexibele productie automatisering, Vision Robotics
Niveau('s) HBO
Startdatum per direct of in overleg

Opdracht

Dit vooruitstrevende bedrijf heeft een interessante opdracht liggen in de richting van conceptontwikkeling en zoeken een enthousiaste en gedreven afstudeerder die hiermee aan de slag wil gaan. 

Als afstudeerder zal jij zelfstandig een opdracht oppakken en gaan kijken of het bedrijf nieuwe concepten kan gaan ontwikkelen. Hierbij zal je betrokken worden bij het gehele project en het traject van A tot Z gaan belopen. Je zal je onder andere bezig gaan houden met het bedenken van het concept, de technische specificaties en het maken van de prototypes. Het is hierbij wel belangrijk dat je conceptueel sterk bent en een goede, technische kennis hebt. Er zullen verschillende wetenschappelijke componenten aan verbonden zijn, waardoor de opdracht ook zeker geschikt is voor een WO student.

Het bedrijf biedt je uiteraard goede begeleiding en bij het succesvol afronden van je stageperiode is er ook zeker de kans om door te groeien in een leuke  startersfunctie. Belangrijk is dus wel dat je hier ook voor open staat. Kortom, een leerzame opdracht die jou de mogelijkheid biedt meer ervaring op te doen op het gebied van conceptontwikkeling! 


Bedrijf

Het bedrijf is een productontwikkelaar in Amsterdam die elektrotechnische oplossingen biedt voor hun klanten. Het is een innovatief, dynamisch en vooruitstrevend bedrijf. Binnen het team hangt een leuke, informele sfeer.

Profiel kandidaat

- Conceptueel sterk
- Harde werker
- Proactief
- Zelfstandig

Sollicitatieprocedure

Spreekt de opdracht je aan? Solliciteer dan via de onderstaande "Toon interesse"-button op de opdracht. Hier kun je een motivatie schrijven. Dit geeft jou de mogelijkheid om je persoonlijke talenten extra te benadrukken. Zien wij op basis van je cv en motivatiebrief voldoende aanknopingspunten, dan nemen wij contact met je op voor een eerste telefonische kennismaking. Als deze kennismaking positief is, dan plannen we in overleg met jou een sollicitatiegesprek in met het bedrijf. Bij een positieve respons van de stagebiedende organisatie, zullen we jou informeren en je alle informatie van het bedrijf geven, zodat jij je kunt voorbereiden op een volgend gesprek. Hierna word je uitgenodigd voor een intakegesprek via Skype of bij ons op kantoor in Nijmegen met één van onze collega's. We zullen daarbij nader ingaan op je cv, talenten, vaardigheden en ambities. We bereiden je goed voor op het gesprek door je tips te geven over voorbereiding, presentatievaardigheden, kleding en natuurlijk over de inhoud van de stage of afstudeeropdracht. Als je zelf vragen hebt over bepaalde zaken, dan zullen wij je hiermee uiteraard ook helpen en coachen.

Ons aanbod

StageMax heeft veel samenwerkingsverbanden met stagebiedende organisaties. Deze bieden een stagevergoeding van minimaal € 250,- per maand. Via onze beproefde en professionele werkwijze gaan we via ons netwerk op zoek naar een stage of afstudeeropdracht die past bij je opleiding en voorkeuren. We brengen jou en de stagebiedende organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode vragen hebt, kan je altijd bij onsterecht. Hoewel StageMax een commercieel bedrijf is, is onze dienstverlening voor studenten 100% gratis!

Spreekt deze stage je aan?

Toon interesse

Als we op basis van je cv en motivatiebrief een goede match zien met de vacature, zullen we contact met je opnemen voor een nader kennismakingsgesprek. Wanneer je na één week niks van ons hebt vernomen en toch graag zou willen weten waarom je niet bent meegenomen in de procedure, dan kan je altijd een mailtje sturen naar [email protected].

Ik ben nieuw hier!

Ik heb een account. Inloggen »
Schrijf je in
E-mailadres:
Wachtwoord:
Herhaal wachtwoord: Verder

Laat weten dat je geïnteresseerd bent


Naam:
Telefoon
E-mailadres
Motivatie:
cv (optioneel) Als je je cv uploadt, kunnen we je het beste helpen.
 

Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio