terug naar zoekresultaten

Afstudeeropdracht richting embedded software ontwikkeling in C bij innovatief bedrijf


Type vacature Afstudeeropdracht
Plaats Amsterdam
Regio's Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Zwolle, Almere, Dronten, Apeldoorn, Ede, Amersfoort, Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Zoetermeer, Den Bosch, Alphen a.d. Rijn, Enkhuizen, Hilversum, Kampen, Lelystad, Purmerend
Studierichting(en) Elektrotechniek, Technische informatica
Opleiding(en) Elektrotechniek, Technische informatica, Elektrotechniek, Electrical engineering, Advanced Sensor Applications, Electrical Power Engineering, Integrated Product Development, Sound Engineering, Embedded Software Development, Industrial Automation, Informatiebeveiliging
Niveau('s) HBO
Startdatum per direct of in overleg

Opdracht

Dit bedrijf is een innovatieve en dynamische productontwikkelaar die vaak uitdagende opdrachten heeft liggen. Op dit moment zoeken ze een gemotiveerde afstudeerder die aan de slag wil gaan met één van deze opdrachten. 

Als afstudeerder ga jij een opdracht oppakken op het gebied van embedded software ontwikkeling in C. Je zal beginnen met een kort vooronderzoek om te kijken wat de mogelijkheden van het nieuwe product zijn. Daarna zal je de wensen en eisen van het nieuwe product in kaart gaan brengen, om vervolgens een Proof of Concept te maken. Uiteindelijk zal je het Proof of Concept gaan realiseren, waarbij jij je vooral zal focussen op de embedded software ontwikkeling. Het is hierbij wel belangrijk dat je al enige ervaring hebt met embedded software en het programmeren in C. 

Je zal terecht komen in een multidisciplinair en professioneel team en het bedrijf biedt je uiteraard goede begeleiding. Er zijn ook zeker doorgroeimogelijkheden wanneer jij je opdracht succesvol afrond, dus het is wel belangrijk dat je hiervoor openstaat. Kortom, een erg uitdagende opdracht om jouw vaardigheden op het gebied van embedded software wat verder te ontwikkelen!


Bedrijf

Het bedrijf is een productontwikkelaar in Amsterdam die elektrotechnische oplossingen biedt voor hun klanten. Het is een innovatief, dynamisch en vooruitstrevend bedrijf. Binnen het team hangt een leuke, informele sfeer.

Profiel kandidaat

- Passie voor embedded software
- Harde werker
- Proactief
- Zelfstandig

Sollicitatieprocedure

Spreekt de opdracht je aan? Solliciteer dan via de onderstaande "Toon interesse"-button op de opdracht. Hier kun je een motivatie schrijven. Dit geeft jou de mogelijkheid om je persoonlijke talenten extra te benadrukken. Zien wij op basis van je cv en motivatiebrief voldoende aanknopingspunten, dan nemen wij contact met je op voor een eerste telefonische kennismaking. Als deze kennismaking positief is, dan plannen we in overleg met jou een sollicitatiegesprek in met het bedrijf. Bij een positieve respons van de stagebiedende organisatie, zullen we jou informeren en je alle informatie van het bedrijf geven, zodat jij je kunt voorbereiden op een volgend gesprek. Hierna word je uitgenodigd voor een intakegesprek via Skype of bij ons op kantoor in Nijmegen met één van onze collega's. We zullen daarbij nader ingaan op je cv, talenten, vaardigheden en ambities. We bereiden je goed voor op het gesprek door je tips te geven over voorbereiding, presentatievaardigheden, kleding en natuurlijk over de inhoud van de stage of afstudeeropdracht. Als je zelf vragen hebt over bepaalde zaken, dan zullen wij je hiermee uiteraard ook helpen en coachen.

Ons aanbod

StageMax heeft veel samenwerkingsverbanden met stagebiedende organisaties. Deze bieden een stagevergoeding van minimaal € 250,- per maand. Via onze beproefde en professionele werkwijze gaan we via ons netwerk op zoek naar een stage of afstudeeropdracht die past bij je opleiding en voorkeuren. We brengen jou en de stagebiedende organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode vragen hebt, kan je altijd bij onsterecht. Hoewel StageMax een commercieel bedrijf is, is onze dienstverlening voor studenten 100% gratis!

Spreekt deze stage je aan?

Toon interesse

Als we op basis van je cv en motivatiebrief een goede match zien met de vacature, zullen we contact met je opnemen voor een nader kennismakingsgesprek. Wanneer je na één week niks van ons hebt vernomen en toch graag zou willen weten waarom je niet bent meegenomen in de procedure, dan kan je altijd een mailtje sturen naar [email protected].

Ik ben nieuw hier!

Ik heb een account. Inloggen »
Schrijf je in
E-mailadres:
Wachtwoord:
Herhaal wachtwoord: Verder

Laat weten dat je geïnteresseerd bent


Naam:
Telefoon
E-mailadres
Motivatie:
cv (optioneel) Als je je cv uploadt, kunnen we je het beste helpen.
 

Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio