terug naar zoekresultaten

Meewerkstage Elektrotechniek/WTB richting werkvoorbereiding bij duurzaam installatiebedrijf


Type vacature 3e-jaars stage
Plaats Gouda
Regio's Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Leiden, Zoetermeer, Alphen a.d. Rijn
Studierichting(en) Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde
Opleiding(en) Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Industriële automatisering, Installatietechniek, Advanced Sensor Applications, Electrical Power Engineering, Integrated Product Development, Sound Engineering, Constructief ontwerpen, Duurzame energievoorziening, Energietechniek, Flexibele productieautomatisering, Mechanical Design Engineer, Mechanisch-constructieve werktuigbouwkunde, Ontwerpen en construeren, Ontwerpprocessen en innovatie, Polymer Product Engineer, Production Engineer, Stromingsleer, Thermodynamica, Thermodynamical Engineer, Warme werktuigbouwkunde, Warmteoverdracht
Niveau('s) WO
Startdatum per direct of in overleg

Opdracht

Studeer jij werktuigbouwkunde of elektrotechniek en op zoek naar een uitdagende meewerkstage? Dit bedrijf in Gouda is op zoek naar een meewerkstagiair die graag aan de slag wil gaan met werkvoorbereiding. Interesse? Reageer dan nu met je cv en motivatie!

Onze klant maakt veel groei door. Ze zijn daarom op zoek naar een derdejaars stagiair die hen komt ondersteunen op de afdeling werkvoorbereiding.

Als meewerkstagiair krijg je de mogelijkheid om mee te werken aan de werkvoorbereiding in de breedste zin van het woord. Je gaat werkzaamheden oppakken van planning tot het controleren van technische tekeningen tot de deelname in projecten zelf. Kortom, een erg brede meewerkstage!

Dit bedrijf heeft veel ervaring met stagiaires kunnen je dan ook goede begeleiding bieden tijdens je stage.


Bedrijf

De organisatie is een zeer snel groeiende technische organisatie met een groot marktaandeel binnen de eigen niche. Ze hebben een uniek en innovatief concept wat erg goed aanslaat in de markt. Hiernaast zijn ze erg informeel en hebben ze een erg prettige werksfeer, maar wordt er wel hard gewerkt.

Profiel kandidaat

-Affiniteit met installatietechniek
-Harde Werker
-Flexibel
-Proactief
-Zelfstandig

Sollicitatieprocedure

Spreekt de opdracht je aan? Solliciteer dan via de onderstaande "Toon interesse"-button op de opdracht. Hier kun je een motivatie schrijven. Dit geeft jou de mogelijkheid om je persoonlijke talenten extra te benadrukken. Zien wij op basis van je cv en motivatiebrief voldoende aanknopingspunten, dan nemen wij contact met je op voor een eerste telefonische kennismaking. Als deze kennismaking positief is, dan plannen we in overleg met jou een sollicitatiegesprek in met het bedrijf. Bij een positieve respons van de stagebiedende organisatie, zullen we jou informeren en je alle informatie van het bedrijf geven, zodat jij je kunt voorbereiden op een volgend gesprek. Hierna word je uitgenodigd voor een intakegesprek via Skype of bij ons op kantoor in Nijmegen met één van onze collega's. We zullen daarbij nader ingaan op je cv, talenten, vaardigheden en ambities. We bereiden je goed voor op het gesprek door je tips te geven over voorbereiding, presentatievaardigheden, kleding en natuurlijk over de inhoud van de stage of afstudeeropdracht. Als je zelf vragen hebt over bepaalde zaken, dan zullen wij je hiermee uiteraard ook helpen en coachen.

Ons aanbod

StageMax heeft veel samenwerkingsverbanden met stagebiedende organisaties. Deze bieden een stagevergoeding van minimaal € 250,- per maand. Via onze beproefde en professionele werkwijze gaan we via ons netwerk op zoek naar een stage of afstudeeropdracht die past bij je opleiding en voorkeuren. We brengen jou en de stagebiedende organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode vragen hebt, kan je altijd bij onsterecht. Hoewel StageMax een commercieel bedrijf is, is onze dienstverlening voor studenten 100% gratis!

Spreekt deze stage je aan?

Toon interesse

Als we op basis van je cv en motivatiebrief een goede match zien met de vacature, zullen we contact met je opnemen voor een nader kennismakingsgesprek. Wanneer je na één week niks van ons hebt vernomen en toch graag zou willen weten waarom je niet bent meegenomen in de procedure, dan kan je altijd een mailtje sturen naar [email protected].

Ik ben nieuw hier!

Ik heb een account. Inloggen »
Schrijf je in
E-mailadres:
Wachtwoord:
Herhaal wachtwoord: Verder

Laat weten dat je geïnteresseerd bent


Naam:
Telefoon
E-mailadres
Motivatie:
cv (optioneel) Als je je cv uploadt, kunnen we je het beste helpen.
 

Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio