terug naar zoekresultaten

Afstudeeropdracht richting Engineering bij technisch bedrijf


Type vacature Afstudeeropdracht
Plaats Zwolle / Heerenveen
Regio's Groningen, Emmen, Zwolle, Leeuwarden, Deventer, Enschede, Apeldoorn, Almelo, Drachten, Heerenveen, Hengelo, Hoogeveen, Lelystad, Zutphen
Studierichting(en) Elektrotechniek, Industriële automatisering, Technische informatica
Opleiding(en) Elektrotechniek, Industriële automatisering, Technische informatica, Elektrotechniek, Electrical engineering, Advanced Sensor Applications, Electrical Power Engineering, Integrated Product Development, Sound Engineering, Embedded Software Development, Industrial Automation, Informatiebeveiliging
Niveau('s) HBO
Startdatum per direct of in overleg

Opdracht

Dit bedrijf is op zoek naar een enthousiaste afstudeerder die een mooie opdracht binnen zijn of haar vakgebied gaat oppakken.

Binnen de afdeling Engineering houden ze zich bezig met alles op het gebied van industriële automatisering. Ze willen graag dat jij als afstudeerder je bezig gaat houden met onderzoek naar nieuwe technieken hierin. Ook kan een deel van je opdracht zijn om deze nieuwe technieken daadwerkelijk te implementeren. In overleg met het bedrijf ga je de precieze afstudeeropdracht formuleren, afhankelijk van jouw wensen en interesses en die van het bedrijf. Er zijn onder andere mogelijkheden richting PLC's en software ontwikkeling in C++.

Deze afstudeeropdracht is zowel in Zwolle als in Heerenveen uit te voeren. Het bedrijf heeft veel ervaring met stagiaires en afstudeerders en daarom kunnen ze jou goed begeleiden tijdens je afstudeeropdracht. Bedrijf

Het is een technisch bedrijf dat gevestigd is in Zwolle en Heerenveen. Intern is de sfeer erg gemoedelijk en hierdoor zal je je snel thuis voelen.

Profiel kandidaat

- Flexibel
- No-nonsense
- Harde werker
- Sociaal

Sollicitatieprocedure

Spreekt de opdracht je aan? Solliciteer dan via de onderstaande "Toon interesse"-button op de opdracht. Hier kun je een motivatie schrijven. Dit geeft jou de mogelijkheid om je persoonlijke talenten extra te benadrukken. Zien wij op basis van je cv en motivatiebrief voldoende aanknopingspunten, dan nemen wij contact met je op voor een eerste telefonische kennismaking. Als deze kennismaking positief is, dan plannen we in overleg met jou een sollicitatiegesprek in met het bedrijf. Bij een positieve respons van de stagebiedende organisatie, zullen we jou informeren en je alle informatie van het bedrijf geven, zodat jij je kunt voorbereiden op een volgend gesprek. Hierna word je uitgenodigd voor een intakegesprek via Skype of bij ons op kantoor in Nijmegen met één van onze collega's. We zullen daarbij nader ingaan op je cv, talenten, vaardigheden en ambities. We bereiden je goed voor op het gesprek door je tips te geven over voorbereiding, presentatievaardigheden, kleding en natuurlijk over de inhoud van de stage of afstudeeropdracht. Als je zelf vragen hebt over bepaalde zaken, dan zullen wij je hiermee uiteraard ook helpen en coachen.

Ons aanbod

StageMax heeft veel samenwerkingsverbanden met stagebiedende organisaties. Deze bieden een stagevergoeding van minimaal € 250,- per maand. Via onze beproefde en professionele werkwijze gaan we via ons netwerk op zoek naar een stage of afstudeeropdracht die past bij je opleiding en voorkeuren. We brengen jou en de stagebiedende organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode vragen hebt, kan je altijd bij onsterecht. Hoewel StageMax een commercieel bedrijf is, is onze dienstverlening voor studenten 100% gratis!

Spreekt deze stage je aan?

Toon interesse

Als we op basis van je cv en motivatiebrief een goede match zien met de vacature, zullen we contact met je opnemen voor een nader kennismakingsgesprek. Wanneer je na één week niks van ons hebt vernomen en toch graag zou willen weten waarom je niet bent meegenomen in de procedure, dan kan je altijd een mailtje sturen naar [email protected].

Ik ben nieuw hier!

Ik heb een account. Inloggen »
Schrijf je in
E-mailadres:
Wachtwoord:
Herhaal wachtwoord: Verder

Laat weten dat je geïnteresseerd bent


Naam:
Telefoon
E-mailadres
Motivatie:
cv (optioneel) Als je je cv uploadt, kunnen we je het beste helpen.
 

Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio