terug naar zoekresultaten

Afstudeeropdracht richting programmeren in embedded flash bij softwarebedrijf


Type vacature Afstudeeropdracht
Plaats Eindhoven
Regio's Eindhoven, Breda, Den Bosch, Tilburg, Venlo, Roermond
Studierichting(en) Elektrotechniek, Technische informatica
Opleiding(en) Elektrotechniek, Technische informatica, Elektrotechniek, Electrical engineering, Advanced Sensor Applications, Electrical Power Engineering, Integrated Product Development, Sound Engineering, Embedded Software Development, Industrial Automation, Informatiebeveiliging
Niveau('s) HBO
Startdatum per direct of in overleg

Opdracht

Dit bedrijf heeft een opdracht klaar liggen gericht op embedded flash. Hiervoor zoeken ze een enthousiaste afstudeerder in de richting elektrotechniek of technische informatica.

Ze willen onderzocht hebben hoe meer dingen geoptimaliseerd kunnen worden met behulp van embedded flash. Dit zorgt er namelijk voor dat bepaalde codes niet telkens opnieuw geprogrammeerd hoeven te worden en hierin zit nog ruimte voor optimalisatie. Je kunt hier in overleg met het bedrijf een mooie opdracht in oppakken. 

Het is belangrijk dat je ervaring hebt met embedded programmatuur zoals C en C++. Mocht je het goed doen tijdens je afstudeerstage, dan is er wellicht de mogelijkheid om door te stromen in een baan na je afstuderen. Bedrijf

Dit is een internationaal opererend softwarebedrijf dat al ruim 20 jaar bestaat. Ze lopen voor in de technologische markt en innoveren zichzelf continue. Het bedrijf kan goede begeleiding bieden tijdens je afstudeerstage en er heerst een erg fijne sfeer om in te werken.

Profiel kandidaat

- Ervaring met embedded programmeren
- Flexibel
- Harde werker
- Zelfstandig

Sollicitatieprocedure

Spreekt de opdracht je aan? Solliciteer dan via de onderstaande "Toon interesse"-button op de opdracht. Hier kun je een motivatie schrijven. Dit geeft jou de mogelijkheid om je persoonlijke talenten extra te benadrukken. Zien wij op basis van je cv en motivatiebrief voldoende aanknopingspunten, dan nemen wij contact met je op voor een eerste telefonische kennismaking. Als deze kennismaking positief is, dan plannen we in overleg met jou een sollicitatiegesprek in met het bedrijf. Bij een positieve respons van de stagebiedende organisatie, zullen we jou informeren en je alle informatie van het bedrijf geven, zodat jij je kunt voorbereiden op een volgend gesprek. Hierna word je uitgenodigd voor een intakegesprek via Skype of bij ons op kantoor in Nijmegen met één van onze collega's. We zullen daarbij nader ingaan op je cv, talenten, vaardigheden en ambities. We bereiden je goed voor op het gesprek door je tips te geven over voorbereiding, presentatievaardigheden, kleding en natuurlijk over de inhoud van de stage of afstudeeropdracht. Als je zelf vragen hebt over bepaalde zaken, dan zullen wij je hiermee uiteraard ook helpen en coachen.

Ons aanbod

StageMax heeft veel samenwerkingsverbanden met stagebiedende organisaties. Deze bieden een stagevergoeding van minimaal € 250,- per maand. Via onze beproefde en professionele werkwijze gaan we via ons netwerk op zoek naar een stage of afstudeeropdracht die past bij je opleiding en voorkeuren. We brengen jou en de stagebiedende organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode vragen hebt, kan je altijd bij onsterecht. Hoewel StageMax een commercieel bedrijf is, is onze dienstverlening voor studenten 100% gratis!

Spreekt deze stage je aan?

Toon interesse

Als we op basis van je cv en motivatiebrief een goede match zien met de vacature, zullen we contact met je opnemen voor een nader kennismakingsgesprek. Wanneer je na één week niks van ons hebt vernomen en toch graag zou willen weten waarom je niet bent meegenomen in de procedure, dan kan je altijd een mailtje sturen naar [email protected].

Ik ben nieuw hier!

Ik heb een account. Inloggen »
Schrijf je in
E-mailadres:
Wachtwoord:
Herhaal wachtwoord: Verder

Laat weten dat je geïnteresseerd bent


Naam:
Telefoon
E-mailadres
Motivatie:
cv (optioneel) Als je je cv uploadt, kunnen we je het beste helpen.
 

Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio