terug naar zoekresultaten

Technische afstudeeropdracht bij een ontwerpbureau


Type vacature Afstudeeropdracht
Plaats Regio Gouda
Regio's Utrecht, Rotterdam, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Zoetermeer, Alphen a.d. Rijn
Studierichting(en) Techniek, Overig, Elektrotechniek, Mechatronica, Werktuigbouwkunde
Opleiding(en) Elektrotechniek, Embedded systems, Electrical engineering, Werktuigbouwkunde, Bouwkunde, Civiele techniek, Industrieel ontwerpen, Lucht en ruimtevaart techniek, Techniek en maatschappij, Technische Wiskunde, Technische Natuurkunde, Wiskunde
Niveau('s) WO
Startdatum per direct of in overleg

Opdracht

Dit bedrijf is op zoek naar een enthousiaste afstudeerder die daar een opdracht gaat oppakken! 

Er ligt een erg brede taak voor je klaar. Binnen het bedrijf moeten er metingen geanalyseerd worden (met name trillingen) en een dubbelmassa veersysteem berekend worden. Daarnaast zul je ook in de programmeertaal Fortran werken. Omdat dit een taal is die niet veel meer gebruikt wordt, zal hier een cursus over gegeven worden. Ook wordt er gewerkt met VisualBasic en VisualStudio, voor het user interface programmeren. Er is veel contact bij buitenlandse klanten, dus is het belangrijk dat je een goede kennis hebt van de Engelse taal.

Bij bovenstaande taken zal er voor jou een mooie opdracht worden geformuleerd die aansluit bij jouw interesses en wensen. Er is voldoende ondersteuning en begeleiding aanwezig, zodat je de opdracht succesvol zult afronden!


Bedrijf

Het bedrijf is een ontwerpbureau in de omgeving van Gouda. Zij ontwerpen maatwerk naar de interesse en wensen van de klant toe. Het bedrijf heeft ook veel buitenlandse klanten over de hele wereld.

Profiel kandidaat

- Goede beheersing van wiskunde
- Goede beheersing van de Engelse taal
- Affiniteit met techniek
- Zelfstandig
- Harde werker

Sollicitatieprocedure

Spreekt de opdracht je aan? Solliciteer dan via de onderstaande "Toon interesse"-button op de opdracht. Hier kun je een motivatie schrijven. Dit geeft jou de mogelijkheid om je persoonlijke talenten extra te benadrukken. Zien wij op basis van je cv en motivatiebrief voldoende aanknopingspunten, dan nemen wij contact met je op voor een eerste telefonische kennismaking. Als deze kennismaking positief is, dan plannen we in overleg met jou een sollicitatiegesprek in met het bedrijf. Bij een positieve respons van de stagebiedende organisatie, zullen we jou informeren en je alle informatie van het bedrijf geven, zodat jij je kunt voorbereiden op een volgend gesprek. Hierna word je uitgenodigd voor een intakegesprek via Skype of bij ons op kantoor in Nijmegen met één van onze collega's. We zullen daarbij nader ingaan op je cv, talenten, vaardigheden en ambities. We bereiden je goed voor op het gesprek door je tips te geven over voorbereiding, presentatievaardigheden, kleding en natuurlijk over de inhoud van de stage of afstudeeropdracht. Als je zelf vragen hebt over bepaalde zaken, dan zullen wij je hiermee uiteraard ook helpen en coachen.

Ons aanbod

StageMax heeft veel samenwerkingsverbanden met stagebiedende organisaties. Deze bieden een stagevergoeding van minimaal € 250,- per maand. Via onze beproefde en professionele werkwijze gaan we via ons netwerk op zoek naar een stage of afstudeeropdracht die past bij je opleiding en voorkeuren. We brengen jou en de stagebiedende organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode vragen hebt, kan je altijd bij onsterecht. Hoewel StageMax een commercieel bedrijf is, is onze dienstverlening voor studenten 100% gratis!

Spreekt deze stage je aan?

Toon interesse

Als we op basis van je cv en motivatiebrief een goede match zien met de vacature, zullen we contact met je opnemen voor een nader kennismakingsgesprek. Wanneer je na één week niks van ons hebt vernomen en toch graag zou willen weten waarom je niet bent meegenomen in de procedure, dan kan je altijd een mailtje sturen naar [email protected].

Ik ben nieuw hier!

Ik heb een account. Inloggen »
Schrijf je in
E-mailadres:
Wachtwoord:
Herhaal wachtwoord: Verder

Laat weten dat je geïnteresseerd bent


Naam:
Telefoon
E-mailadres
Motivatie:
cv (optioneel) Als je je cv uploadt, kunnen we je het beste helpen.
 

Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio