terug naar zoekresultaten

Afstudeeropdracht Elektrotechniek bij elektrotechnisch bedrijf


Type vacature Afstudeeropdracht
Plaats Regio Amersfoort
Regio's Amsterdam, Utrecht, Almere, Apeldoorn, Arnhem, Amersfoort
Studierichting(en) Elektrotechniek, Mechatronica
Opleiding(en) Elektrotechniek, Mechatronica, Elektrotechniek, Embedded systems, Electrical engineering, Advanced Sensor Applications, Electrical Power Engineering, Integrated Product Development, Sound Engineering, Embedded Systems, Flexibele productie automatisering, Vision Robotics
Niveau('s) HBO
Startdatum per direct of in overleg

Opdracht

Bij dit bedrijf kun je jouw kennis op het gebied van elektrotechniek naar een nog hoger niveau tillen en je afstudeeropdracht met veel succes afronden. Dit bedrijf heeft namelijk alles op het gebied van elektrotechniek in huis.

Je kunt hier zowel embedded als hardware opdrachten gaan uitvoeren. Het is belangrijk dat je secuur te werk gaat en het leuk vindt om bezig te zijn met het testen van producten. Je moet analytisch ingesteld zijn en veel affiniteit hebben met elektrotechniek. De precieze opdracht zal in overleg met het bedrijf geformuleerd worden. Hierbij kun je denken aan het ontwikkelen van een verlichtingselement, waarbij de communicatieprotocollen goed moeten zijn. Bij het bedrijf wordt de software geprogrammeerd in C. Het bedrijf kan alles, dus er zal zeker een interessante en uitdagende opdracht uitkomen!

Als je goed presteert, is er de kans tot vaste aanstelling binnen het bedrijf! 
Bedrijf

Dit bedrijf heeft een groot aantal klanten waarvoor zij eigenlijk de elektrotechniek afdeling zijn. Ze kunnen dus alles op het gebied van elektrotechniek. Ze werken zowel met software als hardware en produceren daarnaast ook hun eigen producten.

Profiel kandidaat

- Secuur
- Gedegen kennis van Elektrotechniek
- Affiniteit met Elektrotechniek
- Analytisch vermogen

Sollicitatieprocedure

Spreekt de opdracht je aan? Solliciteer dan via de onderstaande "Toon interesse"-button op de opdracht. Hier kun je een motivatie schrijven. Dit geeft jou de mogelijkheid om je persoonlijke talenten extra te benadrukken. Zien wij op basis van je cv en motivatiebrief voldoende aanknopingspunten, dan nemen wij contact met je op voor een eerste telefonische kennismaking. Als deze kennismaking positief is, dan plannen we in overleg met jou een sollicitatiegesprek in met het bedrijf. Bij een positieve respons van de stagebiedende organisatie, zullen we jou informeren en je alle informatie van het bedrijf geven, zodat jij je kunt voorbereiden op een volgend gesprek. Hierna word je uitgenodigd voor een intakegesprek via Skype of bij ons op kantoor in Nijmegen met één van onze collega's. We zullen daarbij nader ingaan op je cv, talenten, vaardigheden en ambities. We bereiden je goed voor op het gesprek door je tips te geven over voorbereiding, presentatievaardigheden, kleding en natuurlijk over de inhoud van de stage of afstudeeropdracht. Als je zelf vragen hebt over bepaalde zaken, dan zullen wij je hiermee uiteraard ook helpen en coachen.

Ons aanbod

StageMax heeft veel samenwerkingsverbanden met stagebiedende organisaties. Deze bieden een stagevergoeding van minimaal € 250,- per maand. Via onze beproefde en professionele werkwijze gaan we via ons netwerk op zoek naar een stage of afstudeeropdracht die past bij je opleiding en voorkeuren. We brengen jou en de stagebiedende organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode vragen hebt, kan je altijd bij onsterecht. Hoewel StageMax een commercieel bedrijf is, is onze dienstverlening voor studenten 100% gratis!

Spreekt deze stage je aan?

Toon interesse

Als we op basis van je cv en motivatiebrief een goede match zien met de vacature, zullen we contact met je opnemen voor een nader kennismakingsgesprek. Wanneer je na één week niks van ons hebt vernomen en toch graag zou willen weten waarom je niet bent meegenomen in de procedure, dan kan je altijd een mailtje sturen naar [email protected].

Ik ben nieuw hier!

Ik heb een account. Inloggen »
Schrijf je in
E-mailadres:
Wachtwoord:
Herhaal wachtwoord: Verder

Laat weten dat je geïnteresseerd bent


Naam:
Telefoon
E-mailadres
Motivatie:
cv (optioneel) Als je je cv uploadt, kunnen we je het beste helpen.
 

Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio