terug naar zoekresultaten

Technische meewerkstage richting Lichttechniek


Type vacature 3e-jaars stage
Plaats Doetinchem
Regio's Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Doetinchem, Zutphen
Studierichting(en) Techniek, Elektrotechniek, Mechatronica, Werktuigbouwkunde
Opleiding(en) Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Industriële automatisering, Commercieel ingenieur, Mechatronica, Bouwkunde, Civiele techniek, Bouwtechnische bedrijfskunde, Autotechniek, Industrieel ontwerpen, Motor- en voertuigtechniek, Techniek en maatschappij, Algemene operationele technologie, Installatietechniek, Constructiestudies, Elektrotechniek, Embedded systems, Electrical engineering, Werktuigbouwkunde, Bouwkunde, Civiele techniek, Industrieel ontwerpen, Lucht en ruimtevaart techniek, Techniek en maatschappij, Technische Wiskunde, Technische Natuurkunde, Automotive Management, Advanced Sensor Applications, Electrical Power Engineering, Integrated Product Development, Sound Engineering, Embedded Systems, Flexibele productie automatisering, Vision Robotics, Lucht- en ruimtevaarttechniek, Technische natuurkunde, Toegepaste natuurwetenschappen, Constructief ontwerpen, Duurzame energievoorziening, Energietechniek, Flexibele productieautomatisering, Mechanical Design Engineer, Mechanisch-constructieve werktuigbouwkunde, Ontwerpen en construeren, Ontwerpprocessen en innovatie, Polymer Product Engineer, Production Engineer, Stromingsleer, Thermodynamica, Thermodynamical Engineer, Warme werktuigbouwkunde, Warmteoverdracht
Niveau('s) HBO
Startdatum per direct of in overleg

Opdracht

Dit bedrijf biedt jou de mogelijkheid om flexibel door de organisatie heen mee te lopen op verschillende afdelingen. Denk bijvoorbeeld aan Engineering, Technische Berekeningen of Werkvoorbereiding. Ook kun je mee kijken met de projectleiders. Afhankelijk van jouw interesses en vaardigen zul je zelfstandig verschillende taken op kunnen pakken om zo van allerlei processen iets te kunnen leren! Het is hiervoor wel van belang dat je ervaring hebt met AutoCAD. Binnen de organisaties gebruiken ze dit namelijk veel, dus je moet tekeningen wel goed af kunnen lezen en deze ook zelf kunnen maken! Naast het meewerken zal er ook ruimte zijn voor een opdracht vanuit school, die in samenspraak met het bedrijf zal worden geformuleerd. 

Het bedrijf zal jou opleiden in de lichttechniek. Hier hoef je nog geen ervaring mee te hebben, maar je moet dit natuurlijk wel interessant vinden en er graag meer over willen leren! Uiteraard word je gedurende je stage goed begeleid door iemand van niveau. 


Bedrijf

Het bedrijf is technisch productiebedrijf dat een speciaal product heeft ontwikkeld op het gebied van lichttechniek. Dit product maken ze voor andere bedrijven en branches wereldwijd. Ze hebben projecten lopen in Nederland, maar bijvoorbeeld ook in Dubai en Amerika. Zelf werken ze maar met 6 man, maar ze zijn onderdeel van een groot concern die bestaat uit duizenden mensen. Alle technologie hebben ze in eigen ontwikkeling. Ze groeien erg snel, waardoor er veel ruimte is voor een stagiair of starter om te leren en te groeien!

Profiel kandidaat

- Hands-on
- Analytisch denkvermogen
- Zelfstandig
- Sociaal

Sollicitatieprocedure

Spreekt de opdracht je aan? Solliciteer dan via de onderstaande "Toon interesse"-button op de opdracht. Hier kun je een motivatie schrijven. Dit geeft jou de mogelijkheid om je persoonlijke talenten extra te benadrukken. Zien wij op basis van je cv en motivatiebrief voldoende aanknopingspunten, dan nemen wij contact met je op voor een eerste telefonische kennismaking. Als deze kennismaking positief is, dan plannen we in overleg met jou een sollicitatiegesprek in met het bedrijf. Bij een positieve respons van de stagebiedende organisatie, zullen we jou informeren en je alle informatie van het bedrijf geven, zodat jij je kunt voorbereiden op een volgend gesprek. Hierna word je uitgenodigd voor een intakegesprek via Skype of bij ons op kantoor in Nijmegen met één van onze collega's. We zullen daarbij nader ingaan op je cv, talenten, vaardigheden en ambities. We bereiden je goed voor op het gesprek door je tips te geven over voorbereiding, presentatievaardigheden, kleding en natuurlijk over de inhoud van de stage of afstudeeropdracht. Als je zelf vragen hebt over bepaalde zaken, dan zullen wij je hiermee uiteraard ook helpen en coachen.

Ons aanbod

StageMax heeft veel samenwerkingsverbanden met stagebiedende organisaties. Deze bieden een stagevergoeding van minimaal € 250,- per maand. Via onze beproefde en professionele werkwijze gaan we via ons netwerk op zoek naar een stage of afstudeeropdracht die past bij je opleiding en voorkeuren. We brengen jou en de stagebiedende organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode vragen hebt, kan je altijd bij onsterecht. Hoewel StageMax een commercieel bedrijf is, is onze dienstverlening voor studenten 100% gratis!

Spreekt deze stage je aan?

Toon interesse

Als we op basis van je cv en motivatiebrief een goede match zien met de vacature, zullen we contact met je opnemen voor een nader kennismakingsgesprek. Wanneer je na één week niks van ons hebt vernomen en toch graag zou willen weten waarom je niet bent meegenomen in de procedure, dan kan je altijd een mailtje sturen naar [email protected].

Ik ben nieuw hier!

Ik heb een account. Inloggen »
Schrijf je in
E-mailadres:
Wachtwoord:
Herhaal wachtwoord: Verder

Laat weten dat je geïnteresseerd bent


Naam:
Telefoon
E-mailadres
Motivatie:
cv (optioneel) Als je je cv uploadt, kunnen we je het beste helpen.
 

Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio