Ons idee

Uit uitgebreid onderzoek bleek dat veel studenten niet de stage of afstudeeropdracht kunnen vinden die ze het liefst willen doen. Je kan veel websites vinden waar bedrijven hun vacatures online zetten, maar nooit wordt er vanuit de student gedacht. Daarom hebben wij stage-elektrotechniek.nl opgericht! Wij willen meedenken met jou, zodat je een stage of afstudeeropdracht vindt die echt aansluit bij je wensen en talenten. Wanneer je reageert op een vacature die op onze site staat, nemen we altijd persoonlijk contact met je op om te kijken of je aansluit bij de vacature. We nodigen je ook uit voor een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor, zodat we samen met jou op zoek kunnen gaan naar de best passende stage of afstudeeropdracht. Stage-elektrotechniek.nl is wel een commercieel bedrijf, maar voor jou als student is onze dienstverlening geheel gratis!

 

Visie

De visie van stage-elektrotechniek.nl luidt als volgt:

 

"Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven,
door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden."

 

Bovenstaande willen wij bereiken door op persoonlijke, transparante en professionele wijze contact te houden met jou als student en met het bedrijf. Op deze manier willen we de ontplooiing en ontwikkeling van zowel jou als het bedrijf bevorderen. We brengen jou en het bedrijf in goed overleg in contact met elkaar en als je op enig moment vragen hebt of hulp nodig hebt, voor, tijdens of na je stage, wij staan voor je klaar om je persoonlijk, professioneel en resultaatgericht verder te helpen.

 

Wie zijn wij?

stage-elektrotechniek.nl is onderdeel van StageMax. Ons bedrijf wordt gerund door jonge en dynamische mensen. Alle mensen die bij ons werken zijn arbeidsbemiddelingsspecialisten met meerdere jaren ervaring in het vak. Iedereen is onder de 30 jaar, waardoor we ons nog goed kunnen inleven in het studentenbestaan. Wij weten uit ervaring wat je zoekt in een stageplek en waar je soms tegenaan loopt. Hierdoor weten we ook goed welke eisen je opleiding stelt aan een stage of afstudeeropdracht en kunnen we je daar goed in ondersteunen. We willen je graag helpen om verder te komen in je carrière en dat begint natuurlijk al bij je eerste stage!

» Wil je ons ontmoeten? Reageer vrijblijvend op een vacature van ons en wij zullen contact met je opnemen voor een persoonlijk intakegesprek.

 

Werken bij stage-elektrotechniek.nl

Lijkt het je interessant om te werken bij stage-elektrotechniek.nl? We hebben geregeld mogelijkheden voor:

  • Stagiairs en afstudeerders
  • Starters
  • parttime of fulltime medewerkers

Neem eens een kijkje op de vacaturepagina van StageMax voor het huidige aanbod.Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio