Stages en afstudeeropdrachten

Elektrotechnische hardware opdracht voor gedreven vierdejaarsstudent

Volg jij een Elektrotechnische opleiding en zoek jij nog een uitdagende en leuke opdracht? Heb je affiniteit met de hardwarekant van jouw opleiding en wil je graag aan de slag gaan bij een grote, toonaangevende multinational? Dan hebben wij iets voor je gevonden! Dit technische productiebedrijf is gevestigd in Leiden en heeft al een rijke staat van dienst. Ze hebben momenteel een aantal vraagstukken op het elektrotechnische gebied en zoeken een vierdejaarsstudent die het leuk vindt om een van deze opdrachten op te pakken. Als je de afstudeerperiode succesvol afrondt, is er ook de mogelijkheid om meteen na je studie door te stromen in een leuke startersfunctie. Ben jij de afstudeerder die ze zoeken? Stuur dan snel je CV en motivatie!

Plaats: Leiden
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Almere, Haarlem, Zaandam, Delft, Den Haag, Dordrecht, Zoetermeer, Alphen a.d. Rijn, Hilversum, Purmerend

Startdatum: per direct

Elektrotechnische (afstudeer)stage bij een snelgroeiende machinebouwer

Studeer jij in de richting van HBO Elektrotechniek of Mechatronica? Ben jij op zoek naar een uitdagende (afstudeer)stage in Zuid-Limburg? Dit bedrijf is een snelgroeiende machinebouwer en houdt zich bezig met diverse printoplossingen. Deze markt blijft groeien en zij zoeken daarom ondersteuning van een (afstudeer)stagiair. Heb jij affiniteit met machinebouw en lijkt het jou leuk om werkzaamheden of een opdracht op te pakken richting de hardware zijde? Dan is dit bedrijf op zoek naar jou! Interesse? Reageer snel met je cv en motivatie!

Plaats: Kerkrade
Regio: Heerlen, Maastricht, Venlo, Roermond

Startdatum: per direct

Laatstejaars WO stage ICT richting embedded bij IT dienstverlener

Studeer jij op WO-niveau in de richting Elektrotechniek, ICT of Mechatronica? Ben jij op zoek naar een uitdagende WO afstudeeropdracht op het gebied van embedded software ontwikkeling, hardware, programmeerbare logica of elektronica? Lees dan snel verder! Dit bedrijf in Arnhem is een technisch dienstverlener op het gebied van IT waar ze klanten helpen met elektronica oplossingen. Zij houden zich bezig met micro elektronische projecten. Hierbij zouden zij graag de hulp ontvangen van een WO student die een wetenschappelijk onderzoek kan gaan oppakken. Bij dit bedrijf is er zeker de ruimte om na het onderzoek door te stromen. Uitgedaagd? Reageer dan snel met jouw cv en motivatie!

Plaats: Arnhem
Regio: Apeldoorn, Nijmegen, Ede, Wageningen, Doetinchem, Zutphen

Startdatum: per direct

Vierdejaarsopdracht richting embedded software bij internationale machinebouwer

Studeer jij in de richting van Elektrotechniek, Mechatronica of Technische Bedrijfskunde en ben jij op zoek naar een zeer uitdagende en interessante afstudeeropdracht? Dan is dit bedrijf in Sneek iets voor jou! Het bedrijf is een grote technische machinebouwer die haar machines over de hele wereld verkoopt. In deze machines zit ook programmatuur en ze hebben dan ook doorlopend leuke opdrachten openstaan op het gebied van embedded software. Ze werken normaal gesproken met een voorraad, maar wanneer een klant ergens om vraagt, gaan ze er wel voor zorgen dat ze dit kunnen realiseren. Momenteel zijn ze op zoek naar een gemotiveerde afstudeerder die een opdracht wil oppakken richting het doorontwikkelen van een bestaand product, zodat deze voldoet aan de wensen van de klant. Je zal terecht komen in een jong, gedreven en informeel team op de engineering afdeling van deze internationale speler. Vind je dit interessant klinken? Stuur ons dan snel je CV en motivatie!

Plaats: Sneek
Regio: Leeuwarden, Heerenveen, Sneek

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage programmeren in C++ bij hightech bedrijf

Studeer jij Elektrotechniek of Technische Informatica en ben je op zoek naar een (afstudeer)stage? Dit bedrijf in Eindhoven is op zoek naar een (afstudeer)stagiair die aan de slag gaat met programmeren in C++. Interesse? Reageer dan nu met je cv en motivatie!

Plaats: Eindhoven
Regio: Eindhoven, Utrecht, Nijmegen, Breda, Den Bosch, Roosendaal, Tilburg, Heerlen, Maastricht, Venlo, Helmond, Roermond

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting conceptontwikkeling bij innovatief bedrijf

Studeer jij in de richting van Elektrotechniek, Mechatronica of Industrieel Ontwerpen en zoek je nog een interessante afstudeeropdracht? Stop dan meteen met zoeken! Dit bedrijf in Amsterdam heeft namelijk een mooie opdracht liggen op het gebied van conceptontwikkeling. Klinkt dit interessant? Stuur dan meteen je CV en motivatie!

Plaats: Amsterdam
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Zwolle, Almere, Dronten, Apeldoorn, Ede, Amersfoort, Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Zoetermeer, Den Bosch, Alphen a.d. Rijn, Enkhuizen, Hilversum, Kampen, Lelystad, Purmerend

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting embedded software ontwikkeling in C bij innovatief bedrijf

Zoek jij een uitdagende afstudeeropdracht op het gebied van embedded software ontwikkeling in C? Studeer jij Technische Informatica, Elektrotechniek of een aanverwante opleiding? Dan heeft dit bedrijf in Amsterdam een interessante vacature voor jou! Klinkt dit interessant? Stuur ons dan snel je CV en motivatie!

Plaats: Amsterdam
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Zwolle, Almere, Dronten, Apeldoorn, Ede, Amersfoort, Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Zoetermeer, Den Bosch, Alphen a.d. Rijn, Enkhuizen, Hilversum, Kampen, Lelystad, Purmerend

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting Elektrotechniek bij machinebouwer

Ben je op zoek naar een (afstudeer)stage in de regio Den Helder richting Elektrotechniek? Dit bedrijf heeft vele mogelijkheden, zowel binnen de hardware- als de softwarekant van de Elektrotechniek. Lijkt dit je interessant? Stuur ons dan snel je CV en motivatie!

Plaats: Regio Den Helder
Regio: Amsterdam, Leeuwarden, Alkmaar, Zaandam, Den Helder, Enkhuizen, Purmerend

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting Engineering bij technisch bedrijf

Studeer jij in de richting Elektrotechniek, Technische Informatica of Industriële Automatisering en ben je nog op zoek naar een afstudeeropdracht? Woon je daarnaast in de buurt van Zwolle of Heerenveen? Dan is dit bedrijf op zoek naar jou! Stuur snel je CV en motivatie!

Plaats: Zwolle / Heerenveen
Regio: Groningen, Emmen, Zwolle, Leeuwarden, Deventer, Enschede, Apeldoorn, Almelo, Drachten, Heerenveen, Hengelo, Hoogeveen, Lelystad, Zutphen

Startdatum: per direct

Afstudeerstage elektrotechniek richting ontwerpen in de railbranche

Studeer jij elektrotechniek en ben jij op zoek naar een afstudeerstage? Dit bedrijf in de regio Deventer is op zoek naar een afstudeerstagiair die affiniteit heeft met de railbranche. Interesse? Reageer dan nu met je CV en motivatie!

Plaats: Regio Deventer
Regio: Zwolle, Deventer, Apeldoorn, Arnhem, Doetinchem, Amersfoort, Hengelo, Zutphen

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting programmeren in embedded flash bij softwarebedrijf

Zoek jij nog een afstudeeropdracht en lijkt het je leuk om een opdracht op te pakken richting programmeren in embedded flash? Heb je ervaring met C en C++ en woon je in de buurt van Eindhoven? Reageer nu met je CV en motivatie!

Plaats: Eindhoven
Regio: Eindhoven, Breda, Den Bosch, Tilburg, Venlo, Roermond

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht Elektrotechniek richting FPGA bij softwarebedrijf

Studeer jij Elektrotechniek en ben je nog op zoek naar een afstudeeropdracht? Dit bedrijf zoekt iemand die aan de slag gaat met een opdracht in FPGA. Lijkt dit je interessant? Reageer dan nu met je CV en motivatie!

Plaats: Eindhoven
Regio: Eindhoven, Breda, Den Bosch, Tilburg, Venlo, Roermond

Startdatum: per direct

(Afstudeer)opdracht richting embedded programmeren in C bij technische dienstverlener

Ben jij op zoek naar een (afstudeer)opdracht en heb je affiniteit met embedded programmeren in C? Dan is dit bedrijf in de regio Doetinchem iets voor jou! Lees de vacature en reageer snel met je CV en motivatie!

Plaats: Regio Doetinchem
Regio: Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Doetinchem

Startdatum: per direct

(Afstudeer)opdracht Elektrotechniek combinatie van hardware en software

Ben jij op zoek naar een mooie elektrotechniek (afstudeer)opdracht? Heb je affiniteit met zowel hardware als software? Reageer dan snel door jouw CV en motivatie te sturen!

Plaats: Den Bosch
Regio: Eindhoven, Utrecht, Nijmegen, Den Bosch, Tilburg, Helmond

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage embedded programmeren in C bij innovatief bedrijf

Ben je op zoek naar een uitdagende (afstudeer)opdracht en heb je affiniteit met embedded programmeren in C? Dan heeft dit bedrijf in Den Bosch mooie mogelijkheden voor jou! Lees de vacature en stuur ons je CV en motivatie.

Plaats: Den Bosch
Regio: Eindhoven, Utrecht, Nijmegen, Den Bosch, Tilburg, Helmond

Startdatum: per direct

(Afstudeer)opdracht Elektrotechniek bij technische organisatie

Studeer jij Elektrotechniek en ben jij nog op zoek naar een derde- of vierdejaars stage? Lijkt het je leuk om een opdracht op te pakken waar zowel een hardware als een software element in zit? Dan heeft dit bedrijf in de regio Arnhem een mooie opdracht voor je open staan. Lees de vacature en reageer nu met je CV en motivatie.

Plaats: Regio Arnhem
Regio: Deventer, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Doetinchem, Amersfoort

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage Elektrotechniek / Technische Informatica richting doorontwikkeling machines

Studeer jij Elektrotechniek of Technische Informatica en ben je op zoek naar een (afstudeer)stage? Woon je daarnaast ook in de omgeving De Kempen? Lees dan snel de vacature en stuur ons je CV en motivatie.

Plaats: Regio de Kempen
Regio: Eindhoven

Startdatum: per direct

(Afstudeer)opdracht Technische Informatica / Elektrotechniek bij innovatieve ontwikkelaar

Studeer jij Technische Informatica of Elektrotechniek en ben je op zoek naar een uitdagende (afstudeer)stage? Wil jij je richten op het doorontwikkelen van een hoogwaardig technisch product? Dan is dit bedrijf in de buurt van Arnhem op zoek naar jou! Reageer snel met je CV en motivatie.

Plaats: Regio Arnhem
Regio: Utrecht, Deventer, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Amersfoort

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting PLC's bij technische organisatie

Studeer jij in de richting Industriële Automatisering of Elektrotechniek en zou jij graag je (afstudeer)stage op PLC engineering willen richten? Lees dan deze vacature en reageer snel met je CV en motivatie.

Plaats: Regio Culemborg
Regio: Utrecht, Arnhem, Amersfoort, Den Bosch, Hilversum

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting Research & Development bij technische organisatie

Ben jij op zoek naar een uitdagende (afstudeer)stage in de richting Elektrotechniek, Mechatronica of Technische Informatica? Lijkt het je leuk om een (afstudeer)stage te doen op de Research & Development afdeling? Laat het ons dan snel weten met je CV en motivatie.

Plaats: Regio Culemborg
Regio: Utrecht, Arnhem, Amersfoort, Den Bosch, Hilversum

Startdatum: per direct

Technische afstudeeropdracht bij een ontwerpbureau

Ben jij nog op zoek naar een afstudeeropdracht en heb je affiniteit met techniek? Dan is dit bedrijf in de regio Gouda iets voor jou! Heb je interesse? Reageer dan meteen met je cv en motivatie!

Plaats: Regio Gouda
Regio: Utrecht, Rotterdam, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Zoetermeer, Alphen a.d. Rijn

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage programmeren in C/C++ bij technische organisatie

Ben jij nog op zoek naar een leuke afstudeer(stage) en heb je ervaring en affiniteit met programmeren in C/C++? Dan is dit bedrijf in Arnhem iets voor jou! Heb je interesse? Reageer dan meteen met je cv en motivatie.

Plaats: Arnhem
Regio: Utrecht, Deventer, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Doetinchem, Amersfoort, Zutphen

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht Elektrotechniek bij elektrotechnisch bedrijf

Ben jij een gemotiveerde Elektrotechniek of Mechatronica student en op zoek naar een afstudeeropdracht? Dit bedrijf heeft alles in huis, dus je kunt er zowel met embedded als met hardware elektro opdrachten aan de slag. Reageer nu met je CV en motivatie!

Plaats: Regio Amersfoort
Regio: Amsterdam, Utrecht, Almere, Apeldoorn, Arnhem, Amersfoort

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht Elektrotechniek in de richting van hardware bij industriële automatiseerder

Ben jij nog op zoek naar een afstudeeropdracht in de richting van Elektrotechniek en heb je affiniteit met hardware? Dan is dit bedrijf in de regio Arnhem/Nijmegen iets voor jou! Heb je interesse? Reageer dan meteen met je cv en motivatie.

Plaats: Regio Arnhem/Nijmegen
Regio: Utrecht, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Doetinchem, Amersfoort, Den Bosch

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting PLC bij industriële automatiseerder

Ben jij nog op zoek naar een afstudeeropdracht in de richting van PLC bij een industriële automatiseerder? Dan is dit bedrijf in de regio Arnhem/Nijmegen iets voor jou! Heb je interesse? Reageer dan meteen met je cv en motivatie.

Plaats: Regio Arnhem/Nijmegen
Regio: Utrecht, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Doetinchem, Amersfoort, Den Bosch

Startdatum: per direct

Afstudeerstage richting optimalisatie PLC software

Ben jij nog op zoek naar een leuke afstudeerstage en heb jij een achtergrond in de Elektrotechniek, Mechatronica of Technische Informatica? Heb je affiniteit met PLC systemen en PLC software? Deze organisatie in Deventer is op zoek naar een afstudeerder die zich gaat bezig houden met het optimaliseren van enkele processen op het gebied van de (koel) technische systemen die dit bedrijf produceert. Denk jij dat dit de perfecte afstudeeropdracht is voor jou? Laat dat ons dan snel weten door te reageren met je CV en motivatie!

Plaats: Deventer
Regio: Zwolle, Deventer, Enschede, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Doetinchem, Amersfoort, Almelo, Hengelo, Hoogeveen, Kampen, Meppel, Zutphen

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht Elektrotechniek bij internationale machinebouwer

Ben jij op zoek naar een afstudeeropdracht in de machinebouw? Vind je besturingstechniek interessant en ben je ambitieus en gedreven? Dan kan dit de perfecte afstudeeropdracht zijn voor jou! Lijkt dit je leuk, laat het ons dan weten met je CV en motivatie.

Plaats: Regio Apeldoorn
Regio: Zwolle, Deventer, Arnhem, Amersfoort, Almelo, Lelystad

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht Elektrotechniek bij innovatief adviesbureau

Ben jij nog op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht en heb je affiniteit met elektrotechniek? Dan is dit bedrijf in de regio Westland iets voor jou! Heb je interesse? Reageer dan meteen met je cv en motivatie!

Plaats: Regio Westland
Regio: Rotterdam, Delft, Den Haag, Leiden, Zoetermeer, Alphen a.d. Rijn

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage SCADA/PLC bij grote organisatie

Zoek jij een stage of afstudeeropdracht waarbij je aan de slag mag met SCADA en PLC. Dit bedrijf in de omgeving van Utrecht is op zoek naar een enthousiaste student die hiermee wil komen werken aan diverse vraagstukken gericht op hardware. Bekijk de vacature en reageer met motivatie en cv.

Plaats: Omgeving Utrecht
Regio: Amsterdam, Utrecht, Apeldoorn, Arnhem, Ede, Amersfoort, Hoofddorp, Den Haag, Den Bosch, Alphen a.d. Rijn, Hilversum

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage embedded programmeren microcontrollers C++

Ben jij op zoek naar een embedded (afstudeer)stage richting C++? Dan hebben wij een leuke mogelijkheid in de regio Venlo beschikbaar. Reageer dus nu met je CV en motivatie!

Plaats: Regio Venlo
Regio: Eindhoven, Nijmegen, Den Bosch, Heerlen, Venlo, Helmond, Roermond

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage Elektrotechniek richting calculeren

Ben je op zoek naar een (afstudeer)stage in de elektrotechniek? Houd je van berekenen? Reageer dan nu snel met je CV en motivatie voor een mooie opdracht bij onze klant in de regio Venlo!

Plaats: Regio Venlo
Regio: Eindhoven, Nijmegen, Den Bosch, Heerlen, Venlo, Helmond, Roermond

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting Elektrotechniek in AutoCAD bij producent technische installaties

Heb jij affiniteit met elektrotechnisch tekenen in AutoCAD? Dan hebben wij een leuke (afstudeer)stage voor je beschikbaar in de regio Venlo. Interesse? Reageer dan nu met je CV en motivatie!

Plaats: Regio Venlo
Regio: Eindhoven, Nijmegen, Den Bosch, Heerlen, Venlo, Helmond, Roermond

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting embedded programmeren in C

Zoek jij nog een stage of afstudeeropdracht voor jouw Elektrotechniek of Technische Informatica opleiding? Dit bedrijf heeft mogelijkheden omtrent embedded programmeren in C. Interesse? Reageer dan snel met motivatie en cv!

Plaats: Hengelo
Regio: Zwolle, Deventer, Enschede, Apeldoorn, Doetinchem, Almelo, Hengelo, Zutphen

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht als E-plan Engineer bij technische dienstverlener

Studeer jij Elektrotechniek en ben je op zoek naar een afstudeeropdracht om deze opleiding af te sluiten? Dit bedrijf biedt jou een opdracht met, na het afronden van de opdracht, veel kans op doorstroming binnen het bedrijf . Lees de vacature en reageer snel met motivatie en cv.

Plaats: Utrecht
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Ede, Wageningen, Amersfoort, Hoofddorp, Leiden, Breda, Den Bosch, Alphen a.d. Rijn, Hilversum

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting Elektrotechniek bij een technische organisatie

Ben je op zoek naar een uitdagende stage of afstudeeropdracht richting Elektrotechniek bij een technische organisatie die een goede groei doormaakt? Reageer dan snel!

Plaats: Beschikbaar door heel Nederland
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Groningen, Zwolle, Dronten, Arnhem, Alkmaar, Vlissingen, Bergen op Zoom, Den Bosch, Maastricht, Almelo

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting CFD (Computational Fluid Dynamics)

Ben jij op zoek naar een afstudeeropdracht in de technische branche? Dit bedrijf biedt een uitdagende opdracht richting CFD-pakketten. Na het afronden is de kans groot dat je kunt blijven plakken bij het bedrijf! Laat het ons gauw weten als je hiervoor in aanmerking wilt komen!

Plaats: regio Rotterdam
Regio: Rotterdam, Delft, Den Haag, Dordrecht, Zoetermeer, Breda

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting optimalisatie van technische bedrijfsprocessen

Heb jij een chemische en/of technische achtergrond en ben je nog op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht? Ben jij daarnaast analytisch sterk en sta je na je afstuderen open om door te stromen? Dan heeft deze organisatie in Amersfoort de perfecte opdracht liggen voor jou! Interesse? Reageer dan snel!

Plaats: Amersfoort
Regio: Amsterdam, Utrecht, Deventer, Almere, Apeldoorn, Ede, Wageningen, Amersfoort, Hilversum

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting Elektrotechniek bij Ingenieursbureau

Studeer jij in de richting van elektrotechniek en ben je nog op zoek naar een leerzame afstudeeropdracht? Dan heeft dit ingenieursbureau in de buurt van Utrecht een mooie uitdaging voor jou liggen! Interesse? Stuur dan ons snel je motivatie en cv!

Plaats: Regio Utrecht
Regio: Utrecht, Arnhem, Ede, Amersfoort, Dordrecht, Den Bosch, Alphen a.d. Rijn, Hilversum

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting specialiseren in riolering

Volg jij een technische studie en ben je geïnteresseerd in een specialisatie richting riolering? Deze organisatie heeft een mooie vacature openstaan en er zijn veel doorgroeimogelijkheden! Reageer snel met motivatie en cv.

Plaats: Regio Achterhoek
Regio: Deventer, Enschede, Apeldoorn, Doetinchem, Zutphen

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht in technische branche bij grote afvalverwerker

Heb jij een technische, universitaire achtergrond en ben je op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht? Sta jij open voor doorstroommogelijkheden? Reageer snel met motivatie en cv.

Plaats: Regio Nijmegen
Regio: Utrecht, Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Den Bosch

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting de hardware-kant van Elektrotechniek

Ben jij woonachtig in de omgeving van Zeist? En heb jij affiniteit met de hardware kant binnen de Elektrotechniek? Reageer dan snel met je motivatie en cv!

Plaats: regio Utrecht
Regio: Amsterdam, Utrecht, Apeldoorn, Ede, Wageningen, Amersfoort, Hilversum

Startdatum: per direct

Afstudeerstage WO IT/Chemie/WTB/Elektro richting thermische energie

Studeer jij IT, Chemie, WTB of Elektro op WO-niveau en ligt jou interesse in de thermische energie? Dit innovatieve technische bedrijf uit Haarlem zoekt een gemotiveerde technische WO-afstudeerder die kan core programmeren. Geïnteresseerd? Reageer dan met cv en motivatie.

Plaats: Haarlem
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Haarlem, Zaandam, Delft, Den Haag, Leiden

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht Elektrotechniek richting energietechniek

Deze organisatie is bezig met de nieuwste ontwikkeling binnen de energietechniek richting stroomverdelers. Ben jij op zoek naar een afstudeeropdracht en spreekt deze richting jou aan? Reageer dan snel met je motivatie en cv!

Plaats: Elst
Regio: Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Doetinchem, Den Bosch, Zutphen

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting energietechniek bij technische organisatie

Studeer jij (Werktuig)bouwkunde of Elektrotechniek en ben je op zoek naar een (afstudeer)stage met grote kans op doorstroming binnen het bedrijf? Heb je interesse in duurzaamheid? Reageer dan snel met motivatie en cv!

Plaats: Apeldoorn
Regio: Utrecht, Zwolle, Deventer, Apeldoorn, Arnhem, Amersfoort, Zutphen

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting Elektrotechniek op R&D-afdeling

Studeer jij Elektrotechniek of Mechatronica en ben je op zoek naar een leuke stage of afstudeeropdracht op de R&D-afdeling? Dan zit je bij dit bedrijf in regio Rotterdam goed! Solliciteer direct!

Plaats: Regio Rotterdam
Regio: Rotterdam, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Zoetermeer, Breda, Alphen a.d. Rijn

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht Elektrotechniek bij innovatieve technische organisatie

Ben jij op zoek naar een afstudeerstage richting de elektrotechniek en heb kennis van technische tekeningen en calculaties? Dit elektrobedrijf in de buurt van Utrecht is op zoek naar een enthousiaste afstudeerder. Geïnteresseerd? Stuur ons je cv en motivatie.

Plaats: Regio Utrecht
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Almere, Ede, Amersfoort, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Delft, Den Haag, Leiden, Zoetermeer, Den Bosch, Alphen a.d. Rijn, Hilversum

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage Elektronica richting embedded hardware

Ben jij op zoek naar een stage of afstudeeropdracht richting de Elektro embedded hardware? Deze snelgroeiende international in de buurt van Rotterdam is op zoek naar een gemotiveerde student. Geïnteresseerd? Stuur ons snel je cv en motivatie.

Plaats: Rotterdam
Regio: Rotterdam, Delft, Den Haag, Dordrecht, Zoetermeer, Breda

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage Elektrotechniek richting duurzaamheid bij innovatieve organisatie

Studeer jij elektrotechniek en ben je op zoek naar een uitdagende stage of afstudeeropdracht? Bij dit bedrijf in Amersfoort zijn ze op zoek naar een enthousiaste student die een opdracht richting duurzaamheid kan oppakken! Spreekt jou dit aan? Stuur ons dan snel je motivatie en cv!

Plaats: Amersfoort
Regio: Utrecht, Almere, Apeldoorn, Ede, Amersfoort, Hilversum

Startdatum: per direct

Afstudeerstage met meerdere programmeeropdrachten bij IT bedrijf

Heb jij verstand van programmeren en zou je het leuk vinden in deze richting af te studeren? Dan heeft dit bedrijf in Dordrecht een mooie uitdaging voor jou! Lees snel verder voor welke opdrachten je in aanmerking zou kunnen komen en stuur ons bij interesse je cv en motivatie!

Plaats: Dordrecht
Regio: Rotterdam, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Zoetermeer, Bergen op Zoom, Breda, Roosendaal, Alphen a.d. Rijn

Startdatum: per direct

Afstudeerstage WO Mechatronica bij hightech bedrijf

Volg jij een universitaire (WO) opleiding richting mechatronica, werktuigbouwkunde of techniek en ben jij op zoek naar een unieke leerzame afstudeeropdracht? Dit toonaangevende technische bedrijf in Eindhoven is op zoek naar de talenten van de klas. Geïnteresseerd? reageer met cv en motivatie.

Plaats: Eindhoven
Regio: Eindhoven, Breda, Den Bosch, Tilburg, Venlo, Helmond, Roermond

Startdatum: per direct

3e/4e jaars stage richting Elektrotechniek

Ben jij op zoek naar een leuke stage of afstudeeropdracht richting Elektrotechniek? Bij dit internationale bedrijf in Venlo is er iedere periode een plekje vrij voor een stagiair of afstudeerder! Interesse? Reageer snel!

Plaats: Venlo
Regio: Eindhoven, Nijmegen, Tilburg, Heerlen, Maastricht, Venlo, Roermond

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage WTB of Elektrotechniek richting productieontwikkeling

Ben jij op zoek naar een leerzame (afstudeer)opdracht Elektrochniek/Werktuigbouwkunde waarin je producten gaat verbeteren en doorontwikkelen? Dit innovatieve en internationale productiebedrijf in de buurt van Den Bosch is op zoek naar een gemotiveerde student. Geïnteresseerd? Reageer met cv en motviatie

Plaats: Regio Den Bosch
Regio: Eindhoven, Utrecht, Nijmegen, Ede, Wageningen, Dordrecht, Breda, Tilburg, Helmond

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage elektrotechniek richting de installatietechniek

Ben jij op zoek naar een leerzame (afstudeer)stage richting de installatietechniek? Dan is dit technische elektrobedrijf in regio Eindhoven op zoek naar jou! Reageer met cv en motivatie.

Plaats: Regio Eindhoven
Regio: Eindhoven, Nijmegen, Breda, Den Bosch, Tilburg, Heerlen, Maastricht, Venlo, Helmond, Roermond

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage bouwkundig tekenen (CAD) bij bouwbedrijf

Ben jij op zoek naar een uitdagende (afstudeer)stage richting technisch tekenen (CAD)? Dan is dit bouwbedrijf op zoek naar jou. Reageer met cv en motivatie

Plaats: Regio Hellevoetsluis
Regio: Rotterdam, Delft, Den Haag, Dordrecht, Roosendaal

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht Software Engineer richting C++ bij groot machinebedrijf

Heb jij interesse in een uitdagende afstudeeropdracht richting de C++ waar je als Software Engineer een project oppakt bij een groot machinebedrijf? Stuur dan snel je cv en motivatie!

Plaats: Amersfoort
Regio: Utrecht, Zwolle, Almere, Apeldoorn, Ede, Wageningen, Amersfoort, Hilversum

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting PLC besturingssystemen bij gerenommeerd bedrijf

Ben jij op zoek naar een uitdagende (afstudeer)stage richting besturingssystemen in PLC? Dan hebben wij een uitdagende stage voor jou bij dit bedrijf in de buurt van Almelo!

Plaats: Regio Almelo
Regio: Zwolle, Deventer, Enschede, Apeldoorn, Almelo, Hengelo, Hoogeveen, Kampen, Meppel, Zutphen

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting PLC besturing bij internationale machinebouwer

Studeer jij Mechatronica, Werktuigbouwkunde of Elektrotechniek? En ben je op zoek naar een leuke afstudeeropdracht richting PLC-besturing? Reageer dan snel met je motivatie en CV!

Plaats: regio Spijkenisse
Regio: Rotterdam, Delft, Den Haag, Dordrecht

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage consultancy richting installatietechniek

Ben jij op zoek naar een leuke stage of afstudeeropdracht en kan jij je goed in anderen inleven? Heb jij tevens affiniteit met installatietechniek? Bij dit internationale softwarebedrijf in de regio van Alphen aan den Rijn kun je aan de slag met een opdracht richting consultancy! Lijkt jou dit wel wat? Solliciteer dan snel!

Plaats: Regio Alphen a/d Rijn
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Haarlem, Delft, Den Haag, Leiden, Zoetermeer, Breda, Tilburg, Alphen a.d. Rijn, Hilversum

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting machinebesturingssystemen (PLC) bij technisch innovatief bedrijf

Ben jij op zoek naar een uitdagende (afstudeer)stage waarin je je gaat bezighouden met het doorontwikkelen van een PLC-machinebesturingssyteem? Dit innovatieve bedrijf biedt jou de kans hun eigen software te gaan verbeteren. Interesse? Reageer dan snel met cv en motivatie.

Plaats: Regio Breda
Regio: Dordrecht, Bergen op Zoom, Breda, Roosendaal, Tilburg

Startdatum: per direct

(Afstudeer-)opdracht richting de installatietechniek

Zoek jij een (afstudeer-)stage richting de installatietechniek? Dit innoverende installatiebedrijf heeft een erg leuke opdracht voor je! Reageer snel met je cv en motivatie.

Plaats: Regio Winterswijk
Regio: Deventer, Enschede, Apeldoorn, Arnhem, Doetinchem, Almelo, Zutphen

Startdatum: per direct

HBO afstudeeropdracht Elektrotechniek richting Maintenance Engineering

Ben jij op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht in de elektrotechniek? Bij dit technisch adviesbureau zijn ze op zoek naar een student die een opdracht wil oppakken richting maintenance engineering! Heb jij een passie voor techniek en infrastructuur? Dan is dit echt iets voor jou! Wil jij hier wel voor in aanmerking komen? Reageer dan snel!

Plaats: Breukelen
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Almere, Amersfoort, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Den Haag, Leiden, Zoetermeer, Alphen a.d. Rijn, Hilversum

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting Data Analyse

Ben jij op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht met betrekking tot het analyseren van technische data? Dan is dit een mooie kans voor jou! Bij dit bedrijf in Dordrecht zijn ze namelijk op zoek naar een slimme student met sterk analytisch vermogen die de meetdata van scheepsvoortstuwing kan analyseren! Ben jij degene naar wie ze op zoek zijn? Reageer dan snel!

Plaats: Dordrecht
Regio: Rotterdam, Delft, Den Haag, Dordrecht, Bergen op Zoom, Breda, Roosendaal, Tilburg

Startdatum: per direct

WO Afstudeeropdracht richting Asset Management

Ben jij nog op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht in de financiële sector? Heb jij tevens een technische achtergrond? Dan is dit iets voor jou! Bij deze multinational in Amsterdam zijn ze namelijk op zoek naar een slimme student die aan de slag gaat met asset management! Interesse? Solliciteer dan direct!

Plaats: Amsterdam
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Almere, Amersfoort, Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Delft, Den Haag, Leiden, Zoetermeer, Alphen a.d. Rijn, Hilversum, Lelystad, Purmerend

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage akoestische metingsopdracht

Ben jij 3e of 4e jaars Technische Natuurkunde of Elektrotechniek student? En ben jij per direct op zoek naar een leuke opdracht richting akoestische metingen? Reageer dan snel met je motivatie en cv!

Plaats: regio Rotterdam
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Haarlem, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Zoetermeer, Roosendaal, Alphen a.d. Rijn

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting C/C++

Ben jij op zoek naar een (afstudeer)stage richting C++? Dan hebben wij een leuke (afstudeer)opdracht voor je bij een grote multinational in Dordrecht! Laat je cv + motivatie achter als je interesse hebt.

Plaats: Dordrecht
Regio: Rotterdam, Delft, Den Haag, Dordrecht, Bergen op Zoom, Breda, Roosendaal

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting elektrotechniek bij grote multinational

Ben jij elektrotechniek student en zoek je een opdracht met een combinatie van hardware en embedded software? Dan hebben wij een leuke stage of afstudeeropdracht voor je! Deze kans is beschikbaar bij een grote multinational in Dordrecht. Heb je interesse, laat dan zeker je cv + motivatie achter.

Plaats: Dordrecht
Regio: Rotterdam, Delft, Den Haag, Dordrecht, Bergen op Zoom, Breda, Roosendaal

Startdatum: per direct

(Afstudeer)opdracht richting ruimtegebonden technologie in gebouwen

Ben jij op zoek naar een uitdagende (afstudeer)stage op het gebied van ruimtegebonden technologie? Heb jij tevens interesse in gebouwgebonden automatisering? Dan is deze opdracht iets voor jou! Interesse? Reageer dan direct!

Plaats: Amersfoort
Regio: Utrecht, Arnhem, Amersfoort

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting industriële automatisering

Ben jij nog op zoek naar een leuke afstudeeropdracht? Bij dit innovatieve bedrijf in Europoort Rotterdam zijn ze op zoek naar een slimme afstudeerder die een opdracht richting industriële automatisering wil oppakken! Ben jij degene die ze zoeken? Reageer dan snel!

Plaats: Europoort Rotterdam
Regio: Rotterdam, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Zoetermeer, Breda, Roosendaal

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage embedded programmeren richting C++

Ben jij een gemotiveerde student met een passie voor embedded programmeren? Dit bedrijf heeft een mooie meewerkstage of afstudeeropdracht liggen op de afdeling embedded programmatuur. Lijkt jou het leuk om hiermee aan de slag te gaan? Solliciteer dan meteen!

Plaats: Regio Rotterdam
Regio: Rotterdam, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Zoetermeer, Breda, Roosendaal, Alphen a.d. Rijn

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht Elektro richting ontwikkeling product

Volg jij een elektrotechnische studie en zoek jij nog een interessante afstudeeropdracht met een combinatie van hardware en software? Bij dit bedrijf kan je een mooie opdracht rondom een nieuw product gaan oppakken. Lijkt jou dit wel wat? Reageer dan nu!

Plaats: Omgeving Dordrecht
Regio: Rotterdam, Delft, Den Haag, Dordrecht, Zoetermeer, Breda

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage elektrotechniek richting installatietechniek

Ben jij een student elektrotechniek en op zoek naar een mooie stage of afstudeeropdracht? Bij deze organisatie kun je aan de slag met een mooie stage in de richting van installatietechniek. Als onderdeel van een team ga je aan de slag met uiteenlopende elektrotechnische werkzaamheden, of pak je zelfstandig een mooie opdracht op. Lijkt jou dit interessant? Reageer dan meteen!

Plaats: Utrecht
Regio: Amsterdam, Utrecht, Arnhem, Amersfoort, Alphen a.d. Rijn

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting embedded programmeren

Ben jij op zoek naar een leuke afstudeeropdracht? Dit technische bedrijf is op zoek naar een stagiair die hen kan helpen bij het verbeteren van hun product! Hierbij zul je gaan programmeren in C en C++! Interesse? Solliciteer dan direct!

Plaats: Regio Wijchen
Regio: Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Helmond

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting ontwikkeling transformatoren

Studeer jij Elektrotechniek of Mechatronica? Zoek jij een vette afstudeeropdracht? Lees dan meteen deze vacature! Dit bedrijf zoekt namelijke en afstudeerder die een opdracht kan uitvoeren rondom de ontwikkeling van transformatoren. Ben jij wel geïnteresseerd? Solliciteer dan direct!

Plaats: Tilburg
Regio: Eindhoven, Dordrecht, Breda, Den Bosch, Roosendaal, Tilburg

Startdatum: per direct

Afstudeerstage richting installatietechniek bij duurzaam bedrijf

Ben jij op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht richting installatietechniek? Een innovatief bedrijf in de buurt van Zwolle is op zoek naar een fanatieke afstudeerder die een opdracht in deze richting wil oppakken! Ben jij degene die ze zoeken? Reageer dan direct!

Plaats: Regio Zwolle
Regio: Zwolle, Deventer, Dronten, Apeldoorn, Almelo, Assen, Emmeloord, Kampen, Lelystad, Meppel

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht PLC richting installatietechniek

Ben jij op zoek naar een mooie afstudeeropdracht in de elektrotechniek? Dan heeft dit bedrijf wellicht iets voor jou! Zou jij wel een elektrotechnische opdracht willen oppakken? Reageer dan direct!

Plaats: Regio Den Bosch
Regio: Eindhoven, Utrecht, Rotterdam, Arnhem, Nijmegen, Breda, Den Bosch, Roosendaal, Tilburg

Startdatum: per direct

3e/4e jaars stage installatietechniek richting elektrotechniek

Studeer jij Elektrotechniek of een verwante opleiding en zoek je nog een leuke (afstudeer)stage? Een technisch consultancy bureau in de buurt van Nijmegen heeft een leuke opdracht open staan waarbij je aan de slag mag met installatietechniek! Interesse? Stuur ons dan snel je cv en motivatie!

Plaats: Regio Nijmegen
Regio: Utrecht, Deventer, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Doetinchem, Amersfoort, Den Bosch, Tilburg, Zutphen

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting implementatie van Building Information Model (BIM)

Ben jij op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht bij een innovatieve organisatie? Spreekt een afstudeeropdracht richting Building Information Model (BIM) en IT-processen jou aan? Lees dan snel verder!

Plaats: Waalwijk
Regio: Eindhoven, Utrecht, Nijmegen, Dordrecht, Breda, Den Bosch, Roosendaal, Helmond

Startdatum: per direct

(afstudeer)stage richting elektrotechniek bij technisch bedrijf

Heb jij ervaring in de techniek en ben je nog op zoek naar een uitdagende (afstudeer)stage? Voor een technisch bedrijf in de buurt van Almelo zijn wij op zoek naar een enthousiaste, hard werkende student! Ben jij degene die we zoeken? Reageer dan direct!

Plaats: Regio Almelo
Regio: Zwolle, Deventer, Enschede, Apeldoorn, Almelo, Hengelo, Hoogeveen, Kampen, Meppel, Zutphen

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting verander-advies op automotive afdeling

Volg jij een studie in de richting techniek en heb jij affiniteit met automotive? Dan heeft dit bedrijf een zeer uitdagende afstudeeropdracht voor jou in de richting van advies. Klinkt dit interessant? Reageer dan snel!

Plaats: Apeldoorn
Regio: Zwolle, Deventer, Enschede, Apeldoorn, Arnhem, Ede, Doetinchem, Amersfoort, Zutphen

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting hardware engineering!

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage of afstudeeropdracht richting hardware engineering en wil je graag werken bij een zeer vooraanstaande organisatie? Reageer dan snel op deze vacature!

Plaats: Veendam
Regio: Groningen, Emmen, Assen, Delfzijl, Drachten, Hoogeveen, Veendam

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht elektrotechniek richting energie

Ben jij student elektrotechniek en zou jij graag met je afstudeeropdracht iets met energie willen doen? Reageer dan snel!

Plaats: Regio Arnhem
Regio: Arnhem, Nijmegen, Ede

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht elektrotechniek richting hardware

Ben jij op zoek naar een leuke afstudeerstage en studeer je in de richting van elektrotechniek? Dan hebben wij wellicht iets leuk voor je! Voor een innoverend bedrijf in de buurt van Nijmegen zijn wij op zoek naar een teamplayer die het leuk vindt om een opdracht richting hardware op te pakken! Ben jij degene die we zoeken? Reageer dan snel!

Plaats: Regio Nijmegen
Regio: Utrecht, Zwolle, Deventer, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Doetinchem, Amersfoort, Den Bosch, Tilburg, Zutphen

Startdatum: per direct

3e of 4e jaars stage richting het maken van elektronische besturingsschema's

Voor een innovatief bedrijf in regio Amersfoort zijn wij op zoek naar een derde of vierdejaars student Elektrotechniek! Zoek jij nog een leuke (afstudeer)stage en lijkt jou het leuk om aan de slag te gaan met elektronische besturingsschema's? Stuur ons dan direct je CV en motivatie!

Plaats: Regio Amersfoort
Regio: Amsterdam, Utrecht, Zwolle, Deventer, Almere, Apeldoorn, Arnhem, Ede, Wageningen, Doetinchem, Amersfoort, Hilversum, Kampen, Lelystad

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht software richting elektrotechniek

Zoek jij een afstudeeropdracht in de elektrotechniek waar je aan de slag kunt met software programmeren? Deze Rotterdamse organisatie is op zoek naar een afstudeerder die affiniteit heeft met de software kant! Geïnteresseerd? Laat het ons snel weten!

Plaats: Rotterdam
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Amersfoort, Haarlem, Hoofddorp, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Zoetermeer, Bergen op Zoom, Breda, Roosendaal, Alphen a.d. Rijn, Hilversum

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting hardware elektrotechniek

Ben jij op zoek naar een afstudeeropdracht in de richting van elektrotechniek? Een bedrijf uit Rotterdam zoekt een afstudeerder die aan de slag gaat met hardware! Interesse? Reageer dan snel!

Plaats: Rotterdam
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Amersfoort, Haarlem, Hoofddorp, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Zoetermeer, Bergen op Zoom, Breda, Roosendaal, Alphen a.d. Rijn, Hilversum

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting electro engineering

Ben jij een elektrotechniek student met ervaring in VHDL en/of FPGA? Voor een groot technisch bedrijf in Den Bosch zijn wij nog op zoek naar een stagiair of afstudeerder! Ben jij degene die we zoeken? Solliciteer dan direct!

Plaats: Den Bosch
Regio: Eindhoven, Utrecht, Nijmegen, Wageningen, Breda, Roosendaal, Tilburg, Venlo, Helmond

Startdatum: per direct

Afstudeeronderzoek richting energietechniek

Zoek jij een uitdagende afstudeerstage bij een technisch bedrijf? Een organisatie uit Utrecht zoekt een energietechnicus die een opdracht op gaat pakken op de engineeringsafdeling! Interesse? Reageer snel!

Plaats: Utrecht
Regio: Amsterdam, Utrecht, Arnhem, Ede, Amersfoort, Hoofddorp, Den Bosch, Hilversum

Startdatum: per direct

Afstudeerstage richting ontwikkelen regelsystemen

Ben jij op zoek naar een uitdagende afstudeerstage? Heb jij affiniteit met elektrotechniek en het ontwikkelen van technische producten? Reageer dan direct met je cv en motivatie om in aanmerking te komen!

Plaats: Regio Arnhem
Regio: Enschede, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Doetinchem, Amersfoort, Den Bosch

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht Elektro richting motoren

Ben jij p zoek naar een leuke afstudeeropdracht richting motoren? Voor een internationaal bedrijf in Dordrecht zoeken wij een hardwerkende student! Reageer snel met je cv en motivatie!

Plaats: Dordrecht
Regio: Utrecht, Rotterdam, Delft, Den Haag, Leiden, Zoetermeer, Bergen op Zoom, Breda, Roosendaal, Tilburg, Alphen a.d. Rijn

Startdatum: per direct

Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio